Location: Biserica Sf. Anton de Padova - Bucuresti Date : 22 Noiembrie 2020 Time: 11.30

Duminică, 22 Noiembrie 2020, în Solemnitatea Domnului Nostru Isus Cristos, Regele Universului, în comuniune de credință și rugăciune cu toți credincioșii și bisericile catolice din lume vom face adorație euharistică în fața lui Isus din Preasfântul Sacrament al altarului.

Programul Adorației euharistice în Biserica noastră începe la sfârșitul Sf. Liturghii de la 10:30 și va continua până la orele 18:00, când începe Sf. Liturghie de seară.

Primii care vor face adorație euharistică sunt copiii, adolescenții și tinerii parohiei, apoi urmează adorația comună. La orele 15.00 ne vom ruga Coronița Milostivirii divine și Sf. Rozariu meditat.

Vă rugăm insistent să repectați toate condițiile sanitare impuse de pandemia de coronavirus.

Pentru cei care nu pot ajunge din motive obiective la biserică vom face și transmisiune live pe pagina de facebook a parohiei noastre: facebook.com/sfAntonColentina

Vă așteptăm cu drag!
Pr. paroh Ciprian ANDREI

Laudă și mulțumire să fie în orice moment!
Preasfântului și dumnezeiescului Sacrament!

De ce trebuie să-L adorăm pe Dumnezeu?

Orice om în măsură să înțeleagă că este creatură a lui Dumnezeu îl va recunoaște și îl va adora pe Creatorul său; totuși, adorația creștină nu vede numai măreția, atotputernicia și sfințenia lui Dumnezeu. Îngenunchem și în fața iubirii divine, care, în Isus Cristos, s-a făcut om. Cine îl adoră pe Dumnezeu cu adevărat îngenunchează în fața Lui sau se prosternă; în aceste gesturi se exprimă adevărata realitate a raportului dintre om și Dumnezeu: noi suntem mici și Dumnezeu este mare; în același timp, omul nu este niciodată atât de mare ca atunci când îngenunchează în fața lui Dumnezeu în act de dăruire liberă. Necredinciosul care este în căutarea lui Dumnezeu și începe să se roage poate să găsească în acest mod calea spre Dumnezeu. (din YOUCAT - Catehismul Bisericii Catolice pentru tineri, nr. 485)

Comments are closed.