Noi suntem grupul parohiei Sf. Anton de Padova din Bucuresti. Suntem un grup tanar format din aproximativ 15 adolescenti activi si plini de entuziasm.

In primul rand, animam Liturghia de duminica prin citirea lecturilor si participarea la cor. Grupul nostru creste in credinta in fiecare sambata participand la cateheza de la ora 16:00. La baza acestor cateheze stau subiecte si materiale interactive din care extragem informatii utile pentru vietile noastre de tineri crestini. Prin aceste cateheze noi urmarim sa devenim imagini ale lui Cristos pentru semenii nostri, mai ales pentru cei ce au varsta apropiata de a noastra. Intre actiunile practice pe care le desfasuram in cadrul parohiei noastre mentionam: implicarea activa in atelierul, sceneta si colindul de Craciun. Pe plan recreativ organizam campionate de tenis in sala parohiei, serate de relaxare si iesiri la iarba verde.

In fiecare duminica dupa Sfintele Liturghii au loc catehezele bobocilor nostri la care, uneori participam si noi pentru o mai buna desfasurare.

Speranta grupului nostru este legata de o mai mare unitate intre tinerii parohiei si de o implicare efectiva a celor care n-au avut ocazia de a cunoaste si de a experimenta bucuria credintei in Cristos.

Un salut cordial tuturor care ne cunosc si celor care ne vor cunoaste.

DSC03707