Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115;
RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 1 – 8 februarie 2015

1. Calendarul Săptămânii:
01 D + DUMINCA 4 d.p.a.; Sf. Veridiana, fc.
02 L ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI; Sf. Ioana
03 M Ss. Blaziu, ep. m.*; Oscar, ep.*; Simeon Bătrânul
04 M Sf. Gilbert, pr.
05 J Sf. Agata, fc. m.**
06 V Sf. Paul Miki și îns. m.**; Doroteea și Teofil, m.
07 S Sf. Richard, rege; Fer. Ana-Maria Adorni, clg.
08 D + DUMINICA 5 d.p.a.; Sf. Ieronim Emiliani, clg.; Iosefina Bakhita, fc.

2. Luni, 2 februarie, ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI. Sfintele Liturghii se vor celebra la 10.30 și 18.00. La ambele Liturghii vom sfinți lumânările.

3. Marți, 3 februarie, Sf. Blaziu. La Liturghia de la orele 18.00 vom oferi binecuvântarea Sf. Blaziu cu lumânările sfințite pentru a fi feriți de bolile de gât și de alte boli.

4. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohia noastră. La sfârșitul Sf. Liturghiei de seară vom face Adorație la Preasfântul Sacrament.

5. La ieșirea din Biserică puteți procura revista Actualitatea Creștină. Cei care doresc să se aboneze la revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton sunt așteptați la biroul parohial.

6. Puteți susține parohia noastră prin direcționarea a 2% din impozitul anual pe venit. Trebuie doar să completați Declarația 230: datele de identificare a contribuabilului și să semnați în partea de jos, la semnătura contribuabilului. Mulțumim tuturor celor care se implică și ajută și pe această cale parohia noastră.

7. Toți copiii sunt așteptați după Sf. Liturghie în Biserică pentru pregătirea catehetică. Sâmbăta, la orele 16.00, toți liceenii și tinerii de bunăvoință sunt așteptați la cateheza tinerilor.

LĂUDAT SĂ FIE ISUS CRISTOS!

Categories: Anunturi, Sf Anton