Duminică, 1 – 8 Ianuarie 2023

1. Calendarul săptămânii
1 D † SF. MARIA, NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU (Anul Nou); Fer. Marian, pr. m.
2 L Ss. Vasile cel Mare şi Grigore din Nazianz, ep. înv. **
3 M Preasf. Nume al lui Isus *; Sf. Genoveva, fc.
4 M Sf. Angela din Foligno, văduvă
5 J Ss. Emiliana, fc.; Eduard Mărturisitorul, rege
6 V † EPIFANIA DOMNULUI; Sf. Andrei Corsini, ep.
7 S Ss. Raymund de Penyafort, pr. *; Lucian din Antiohia, pr. m.
8 D † BOTEZUL DOMNULUI; Sf. Severin, abate

3. Sâmbătă, 31 Decembrie: de la orele 23:30 Biserica va fi deschisă și vom face rugăciuni la cumpăna dintre ani, mulțumind bunul Dumnezeu pentru toate harurile primite în anul 2022 și invocând belsugul milostivirii divine pentru Noul An 2023. Vă asteptăm cu drag!

4. La ieșirea din Biserică găsiți revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton, pe care vi le recomandăm, și, de asemenea, calendarele bisericesti pentru 2023. Reamintesc și de abonamentele la reviste precum și la brosura De la răsarit la apus.

5. Vineri, 6 Ianuarie, în solemnitatea † EPIFANIA DOMNULUI, sărbătoare de poruncă, vom celebra două Sf. Liturghii la orele 10:30 și 18:00. La Liturghia de la orele 10:30 vom sfinți pe care o veți purta la casele dumneavoastră.

6. Sâmbătă, 7 ianuarie începem programul oficial de binecuvântare a caselor sau sfințirea locuințelor: "Pace acestei case!" (Luca 10,5); Dacă cineva doreste sfințirea și în perioada aceasta păna Sămbată, 7 ianuarie 2023, va rugam să anunțați la birou parohial sau telefonic.

- Sâmbătă, 7 Ianuarie vom face sectoarele parohiale 1 și 7: Str. Magnoliei, Pâncota, Sighet etc.; Sos. Colentina (nr. cu soţ: de la intersecția D-na Ghica spre Obor).

NB: Credincioșii care nu sunt înscriși în parohie sau care și-au schimbat locuința sunt rugați să anunțe la biroul parohial. Cei care nu pot în ziua programată sau doresc numai după o anumită oră sunt rugaţi să anunțe și să se reprogrameze. Sfințirea casei nu este legată de plata cultului sau a simbriei, aceasta poate fi oferită oricând în timpul anului la Biserică sau direct în contul parohiei. Cultul sau simbria în Arhidieceză este de 1% din venitul total al familiei pe un an.
Vă mulțumim și Dumnezeu să vă răsplătească!

La mulți ani cu multă sănătate, binecuvântare și fericire!

Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro