Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 1 - 8 Mai 2016

1. Calendarul saptămânii:
1 D † DUMINICA a 6-a a Paştelui;Ss. Iosif Muncitorul *; Ieremia, profet
2 L Ss. Atanasiu, ep. înv. **; Antonin din Florența, ep.
3 M SS. FILIP ȘI IACOB, ap.
4 M Sf. Florian, m.
5 J † ÎNĂLŢAREA DOMNULUI; Ss. Angelo, călug. m.; Gottard, ep.
6 V Ss. Benedicta, fc.; Dominic Savio; Petru Nolasco, călug.
7 S Ss. Roza Venerini, călug.; Ghizela, regină; Anton Pecerski, pustnic
8 D † DUMINICA a 7-a a Paştelui; Fer. Ieremia Valahul călug.**; Sf. Victor, m.

2. Marți, 3 Mai, este a opta zi de Marți din cadrul Trezenei (13 Marți de rugăciune) la Sf. Anton de Padova, patronul Bisericii noastre.

3. Joi este Înălţarea Domnului, sărbătoare de poruncă. În biserica noastră vom celebra două Sfinte Liturghii: orele 10.30 și 18.00.

4. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii pentru Spovadă și Împărtășanie, iar seara la sfârșitul Sf. Liturghii vom face Adorație Euharistică.

5. Colecta de Duminica viitoare 8 mai este pentru Mass-media catolică. În această zi se celebrează a 50-a Zi Mondială a Comunicațiilor Sociale în Biserica Catolică. Tema acestui an este Comunicare și milostivire: o întâlnire rodnică. Tot Duminică, 8 Mai, va avea loc Ștafeta Păcii, a unității și a solidarității în Parcul Tineretului, lumea copiilor. Adunarea participanților va avea loc la Colegiul Romano-Catolic Sf. Iosif, orele 10.00. Pot participa copii, tineri și adulți. Activitate promovată de Mișcarea Focolarelor din București.

6. Luna Mai este luna florilor și totodată luna închinată în mod deosebit Preasfintei Fecioare Maria. În fiecare seară înainte de Sfintele Liturghii ne vom ruga Rozariul și vom cânta litaniile la Maica Domnului. Vă așteptăm cu mare drag ca să ne rugăm împreună Maicii Milostivirii.

7. Puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 2% din impozitul anual pe venit. Trebuie doar să completați Declarația 230 cu datele de identificare a contribuabilului și semnătura în partea de jos. Mulțumim tuturor celor care ajută și pe această cale parohia noastră.

Cristos a înviat!

Categories: Anunturi, Sf Anton