Săptămâna: 1 – 8 Martie 2020

1. Calendarul săptămânii
1 D † DUMINICA 1 din Post; Sf. Albin, ep.
2 L Sf. Angela a Crucii, călug.,
3 M Ss. Cunegunda, împ.; Marin, ostaş m.
4 M Sf. Cazimir, rege *
5 J Ss. Luciu I, pp.; Teofil, ep; Adrian din Cezareea, m.
6 V Sf. Coletta, fc.; Fer. Roza din Viterbo, fc.,
7 S Ss. Perpetua şi Felicitas, m. *,
8 D † DUMINICA a 2-a din Post; Sf. Ioan al lui Dumnezeu, călug.

2. Duminică, 1 Martie 2020 începem pregătirea copiilor pentru Prima Sf. Împărtășanie.

3. La ieșirea din Biserică găsiți revistele Mesagerul Sf. Anton pe care vi le recomandăm și Declarația 230 prin care puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul anual pe venit. Mulțumim tuturor celor care ajută și pe această cale parohia noastră.

4. După Sf. Liturghie elevii sunt așteptați la sala de cateheza pentru o scurtă pregătire religioasă, copiii de la Prima Sf. Împărtășanie sunt asteptațiîn Biserică, iar adolescenții și tinerii la capela Bisericii pentru cateheză.

5. În timpul Postului Mare în Biserica noastră ne vom ruga Calea Sfintei Cruci în zilele de Vineri, la sfârșitul Sfintei Liturghii de la orele 18:00, și Duminică de la orele 17:30. Va învităm să parcurgem împreună în aceste zile drumul pătimirilor Mântuitorului nostru Isus Cristos. De asemenea, în timpul Postului Mare suntem invitați să luăm acasă Cutia Speranței pentru a aduna acolo caritatea sau pomana noastră prin care sprijinim misiunile Arhidiecezei noastre din Kenia: Torbi și Badha Hurry unde slujesc preoți din Arhidieceză.

6. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri, voi vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohia noastră, iar seara, de la orele 17.00 -18.00 vom face adorație euharistică, apoi Sf. Liturghie la orele 18.00, iar la sfârșitul Liturghiei Calea Sfintei Cruci.

7. Sâmbătă, 7 Martie 2020 în parohia noastră va avea loc Ziua de Reculegere din Postul Mare pentru tinerii din parohiile romano-catolice din București și împrejurimi.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro