Săptămâna: 1 – 8 Noiembrie 2020

1. Calendarul săptămânii
1 D † TOŢI SFINŢII
2 L POMENIREA TUTUROR CREDINCIOŞILOR RĂPOSAŢI
3 M Ss. Martin de Porres, călug. *; Silvia, mamă
4 M Ss. Carol Borromeu, ep. **; Felix de Valois, pustnic
5 J Sf. Grigore Lakota, ep. m.
6 V Sf. Leonard, pustnic
7 S Sf. Villibrord, ep.
8 D † DUMINICA a 32-a de peste an; Sf. Adeodat, pp.; Fer. Ioan Duns Scotus, pr.,

2. Duminică, 1 Noiembrie 2020: † TOŢI SFINŢII, sărbătoare de poruncă. Sf. Liturghii la orele 10:30 și 18:00; După Sf. Liturghie de la 10:30 vom fi în cimitirul Bellu Catolic pentru binecuvântarea mormintelor.

3. Luni, 2 Noiembrie 2020: † POMENIREA TUTUROR CREDINCIOŞILOR RĂPOSAŢI. Programul Sf. Liturghii pentru răposați: Orele 6:50 - Sf. Liturghie cu Oficiul pentru morți; Orele 10:30 și 18:00 Sf. Liturghii cu Requiem pentru toți răposații; După Sf. Liturghie de la 10:30 vom fi în cimitirul Bellu Catolic pentru binecuvântarea mormintelor. La orele 15.00 în faţa Capelei "Sf. Ana", va avea lor Rugăciunea Solemnă pentru toţi răposaţii, prezidată de Arhiepiscopul Mitropolit Aurel Percă. Vă rugăm să pastrați condițiile sanitare impuse de pandemie. NB: Cei care au răposați în alte cimitire se pot programa la biroul parohial sau telefonic. Pomana parohială 2020: anul acesta datorită pandemiei vom organiza pomana parohială pentru toți răposații doar în varianta de pachete cu alimente pentru cei bolnavi, persoanele în vârstă și săracii din parohie.

4. Prin Decretul dat de Penitenţiaria Apostolică, anul acesta, în condițiile datorate pandemiei de «covid-19», indulgenţele plenare pentru credincioşii răposaţi au fost prorogate pentru toată luna noiembrie, cu adaptarea operelor pioase şi a condiţiilor pentru a garanta nevătămarea credincioşilor. La intrarea in biserica și la avizier precum și pe situl parohiei www.parohiasfanton.ro gasiți publicat decretul.

5. Am început novena la Sf. Anton de Padova, sfântul minunilor și patronul Bisericii noastre. Pentru a urma novena sau cele 9 Marti se recomandă participarea la Sfintele Liturghii, Spovada și Sf. Impărtăsanie, dacă este posibil, și de asemenea un mic post sau o mică renunțare. Conform tradiției cinstitorii Sf. Anton aduc la biserică pâine, care va fi binecuvantată și apoi împărțită tuturor, în special celor săraci.

6. După Sf. Liturghie copii, adolescenții și tinerii sunt rugați să participe catehezele destinate lor.

Odihna veşnică dă-le-o lor, Doamne!
Şi lumina cea fără de sfârşit să le strălucească lor!
Să se odihnească în pace!
Amin.

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro