Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115, Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785;www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 10 – 17 Martie 2019

1. Calendarul Săptămânii:
10 D † DUMINICA 1 din Post; Sf. Simpliciu, pp.
11 L Sf. Constantin, rege m.
12 M Ss. Inocenţiu I, pp.; Alois Orione, pr.; Maximilian, m.
13 M Sf. Sabin, m.
14 J Sf. Matilda, regină; Fer. Iacob Cusmano, pr.
15 V Sf. Luiza de Marillac, călug.
16 S Sf. Iulian, m.
17 D † DUMINICA a 2-a din Post; Sf. Patriciu, ep.

2. După Sf. Liturghie toți elevii sunt așteptați la sala de cateheză, adolescenții și tinerii sunt așteptați la capela Bisericii.

3. În timpul Postului mare în Biserica noastră ne rugăm Calea Sfintei Cruci în zilele de Miercuri și Vineri, la sfârșitul Sfintei Liturghii de la orele 18:00. Vă învităm să ne rugăm împreună în Biserica noastră și să parcurgem în aceste zile de har ale Postului Mare drumul pătimirilor Mântuitorului nostru Isus Cristos.

4. La ieșirea din Biserică găsiți Cutia speranței prin care ajutăm misiunea Arhidiecezei din Kenia și de asemenea Declarația 230 prin care puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 2% din impozitul anual pe venit. Mulțumim tuturor celor care ajută și pe această cale parohia noastră.

5. Marți, 19 Martie 2019, începem Trezena sau cele 13 Marți de rugăciuni la Sf. Anton de Padova, sfântul minunilor și patronul Bisericii noastre. Foile sau acatistele pentru trezeză le găsiți la ieșirea din Biserică. Pentru a urma cele 13 Marti de rugăciuni la Sf. Anton se recomandă participarea la Sfintele Liturghii, Spovada și Sf. Împărtășanie, dacă este posibil, și un mic post sau o mică jerfă. Conform tradiției cinstitorii Sf. Anton aduc la Biserică pâine, care va fi binecuvântată la sfârșitul Sf. Liturghii și apoi împărțită tuturor, în special săracilor.

- Ne-nchinăm Ție Cristoase și Te binecuvântăm!
- Căci prin Sfânta Ta Cruce ai răscumpărat lumea!