Săptămâna: 10 - 17 Noiembrie 2019

1. Calendarul Săptămânii:
10 D † DUMINICA a 32-a de peste an; Ss. Leon cel Mare, pp. înv.; Oreste, m
11 L Ss. Martin din Tours, ep. **; Marina, fc. m.; Fer. Alice, fc. m.
12 M Ss. Iosafat, ep. m. **; Cristian, m.
13 M Sf. Augustina (Livia), călug.
14 J Sf. Ştefan-Teodor, ep. m.; Fer. Serapion, călug. m.
15 V Ss. Albert cel Mare, ep. înv. *; Leopold al III-lea
16 S Ss. Margareta a Scoţiei, regină *; Gertruda, fc. *
17 D † DUMINICA a 33-a de peste an; Ss. Elisabeta a Ungariei, călug.; Florin, pr.

2. Am început Novena la Sf. Anton de Padova, Sfântul minunilor, patronul Bisericii noastre. Pentru a urma novena de rugăciuni la Sf. Anton se recomandă participarea la Sf. Liturghii, Spovada și Sf. Împărtășanie, dacă este posibil, și un mic post sau o mică jertfă. Conform tradiției cinstitorii Sf. Anton aduc la Biserică pâine, care va fi binecuvântată și apoi împărțită tuturor, în special celor săraci. Urmează Marțea a IX-a.

3. Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului invită tinerii să fie parte activă din proiectul formativ «Școala de voluntariat». Locația: Ciofliceni; Limitele de vârstă: 16-30 ani; taxa de participare: 100 RON. Modalitatea de înscriere o veți găsi pe afișul evenimentului. Organizatorii promit o experiență deosebită la finalul căreia se vor convinge că voluntariatul nu înseamnă o acțiune gratuită, dar o experiență constructivă care vă poate aduce «o inimă mai bună» și nu numai. Sunteți așteptați cu drag!

4. Ia si citeste! Asa cum odinioară Sf. Augustin a ascultat de inspiratiile Duhului Sfant si s-a apropiat de cuvântul lui Dumnezeu, de Biblie sau Sf. Scriptură, tot astfel vă îndemnăm ca la ieșirea din Biserică să împrumutați o carte din biblioteca parohiei, mai ales pentru o lectură spirituală.

5. Cristian Benchea, kinetoterapeut de profesie, oferă copiilor și tinerilor posibilitatea de a trata afecțiuni ale coloanei vertebrale. În acest sens, după cateheză organizăm prima sedință de training postural.


Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115, Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785;www.parohiasfanton.ro

Categories: Anunturi, Sf Anton, Stiri