Săptămâna: 4 - 11 Octombrie 2020

1. Calendarul săptămânii
11 D † DUMINICA a 28-a de peste an; Ss. Ioan al XXIII-lea, pp.; Filip, diacon; Alexandru Sauli, ep.
12 L Ss. Serafim, călug.; Felix al IV-lea, pp.
13 M Sf. Romeo, ep.; Fer. Alexandrina
14 M Sf. Calist I, pp. m. *
15 J Sf. Tereza din Avila, fc. înv. **
16 V Ss. Margareta M. Alacoque, călug. *; Hedviga, călug. *; Longin, m., LN
17 S Ss. Ignaţiu din Antiohia, ep. m. **; Osea, profet
18 D † DUMINICA a 29-a de peste an; Sf. Luca, ev.

2. Duminica, 4 Octombrie 2020, vom primi vizita Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Mitropolit de București Aurel Perca. Înaltpreasfintitul va prezida Sf. Liturghie de la orele 10:30. Vă invit pe toți să participați la acest moment de sărbătoare al parohiei noastre. La această Sf. Liturghie va avea loc și deschiderea anului pastoral pentru tinerii din parohia noastră.

3. Marți, 29 Septembrie am început novena la Sf. Anton de Padova, sfântul minunilor și patronul Bisericii noastre. Pentru a urma novena sau cele 9 Marti se recomandă participarea la Sfintele Liturghii, Spovada și Sf. Impărtăsanie, dacă este posibil, și de asemenea un mic post sau o mică renunțare. Conform tradiției cinstitorii Sf. Anton aduc la biserică pâine, care va fi binecuvantată și apoi împărțită tuturor, în special celor săraci.

4. "Într-un cuget, stăruiau în rugăciune împreună cu Maria". (Faptele Apostolilor 1,14) Luna octombrie este închinată Sfintei Fecioare Maria prin rugăciunea Sfântului Rozariu. Vă învităm ca în această lună să ne rugăm împreună Sf. Rozariu, mai ales înainte de Sfintele Liturghii. La intrarea în biserica găsiți Cutia Speranței pe care vă invit sa le luați acasă și în care să adunăm pomana prin care să susținem misiunile Arhidiecezei Romano-Catolică de București din Kenya, Africa.

Laudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro