Săptămâna: 15 – 22 Decembrie 2019

1. Calendarul săptămânii
15 D † DUMINICA a 3-a din Advent; Sf. Virginia, văduvă
16 L Ss. Adelaida, împ.; Aggeu, profet
17 M Sf. Cristofor, călug.
18 M Ss. Malahia, profet; Graţian, ep.,
19 J Fer. Urban al V-lea, pp.
20 V Sf. Zeferin, pp. m.,
21 S Ss. Petru Canisiu, pr. înv. *; Mihea, profet
22 D † DUMINICA a 4-a din Advent; Sf. Francisca Cabrini

2. Colecta de Duminică 15 Decembrie este destinată Caritas-ului Diecezan București, pentru susținerea copiilor lipsiți de ocrotire părintească, a familiilor nevoiașe, a bătrânilor, toți beneficiari ai Caritasului diecezan.

3. Marți, 17 Decembrie, începem Novena de Crăciun, timp predilect de pregătire la apropiata sărbătoarea a Nașterii Domnului. Vă invit în mod deosebit să vă spovediți din timp.

4. La ieșirea din Biserică găsiți revista Mesagerul Sf. Anton și calendare bisericești pentru 2019. Cei care au abonament la Mesagerul Sf. Anton primesc un calendar antonian gratuit.

5. În timpul Adventului, copiii, adolescenții și tinerii parohiei, precum și toți cei de bunăvoință sunt invitați să participe la Atelierul lui Moș Crăciun. Atelierul are loc Sâmbăta în sala de cateheză a parohiei noastre. Activitatea comună și voluntară are scop caritabil, iar lucrurile manuale si frumoase pe care le vom face împreună ne vor ajuta să ne pregătim și mai bine pentru a celebra cu mai multă iubire sărbătoarea Crăciunului. Programul Atelierului:
- Sâmbătă, 14 Decembrie, orele: 15.00
- Sâmbătă, 21 Decembrie, orele: 15.00
- Duminica după Sf. Liturghii de la 10:30 și 18:00: Expoziție cu vânzare. Ofertele sunt destinate pregătirii unui dar de Crăciun celor săraci, bolnavi și persoanelor în vârstă din parohia noastră. Vă așteptăm cu drag!

6. Vineri, 20 Decembrie vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohie pentru sărbatoarea Crăciunului.

7. Sâmbătă 21 Decembrie, de la orele 9:00 vom face curățenie generală în Biserică și ieslea de Crăciun. Orice poate da o mană de ajutor este binevenit. Multumesc anticipat pentru implicare. Tot Sâmbată, 21 Decembrie va avea loc Concertul de colinde ,,Christus Natus Est’’ ediția a XXII-a, la Catedrala Sf. Iosif, între orele 13.30-16.00. Participă și parohia noastră.

8. După Sf. Liturghie toți elevii sunt așteptați la sale de cateheza pentru o scurtă pregătire religioasă. Tinerii și toți coriștii sunt rugați să participe la repețiile pentru concertul și programul de Crăciun.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro