Duminică, 15 - 22 Ianuarie 2023

1. Calendarul săptămânii
15 D † DUMINICA a 2-a de peste an; Ss. Arnold Janssen, pr.; Arsenie, pustnic
16 L Sf. Marcel I, pp.
17 M Sf. Anton, abate **
18 M Sf. Prisca, m.
19 J Ss. Marius şi Marta, soţi m.
20 V Ss. Fabian, pp. m. *; Sebastian, m. *
21 S Sf. Agneza, fc. m. **
22 D † DUMINICA a 3-a de peste an; Sf. Vincenţiu, diacon m.; Fer. Laura, m.

2. La ieșirea din Biserică găsiți revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton, pe care vi le recomandăm.

3. Redirecționează 3.5% din impozitul tău către Parohia ta Sf. Anton de Padova. Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de ajutor în plus bisericii tale. Într-o perioadă în care fiecare dintre noi e mai atent la cum își gestionează banii, să redirecționezi 3,5% din impozitul anual pe venit poate deveni mai important ca oricând pentru Biserică. Completând formularul 230 fie fizic și adus la Parohie (până la data de 15 mai), fie prin aplicația pusă la dispoziție de Parohie:

https://redirectioneazaimpozit.ro/parohiasfantoncolentina

sau scanând codul QR (pe care îl găsiți pe flyerele de la intrare în Biserică, permiți redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Mulțumim frumo

s și vă asigurăm de rugăciunile noastre! Sfântul Anton de Padova să vă mijlocească tot harul și ajutorul de care aveți mai mare nevoie!

4. Continuăm programul de binecuvântare a caselor sau sfințirea locuințelor:
"Pace acestei case!" (Luca 10,5); Credincioșii care nu sunt înscriși în parohie sau care și-au schimbat locuința sunt rugați să anunțe la biroul parohial. Cei care nu pot în ziua programată sau doresc numai după o anumită oră sunt rugaţi să anunțe și să se reprogrameze. Sfințirea casei nu este legată de plata cultului sau a simbriei, aceasta poate fi oferită oricând în timpul anului la Biserică sau direct în contul parohiei. Cultul sau simbria în Arhidieceză este de 1% din venitul total al familiei pe un an.
Vă mulțumim și Dumnezeu să vă răsplătească!
- Luni, 16 Ianuarie; Sectorul 8: Bd. Lacul Tei, Berechet, Ghe. Țițeica, Grigore Moisil, Vidin, Kepler, Tuzla, Zambilelor, Aromei, Opanez, Turnătorilor, Maria Ghiculeasca etc.
- Marți, 17 Ianuarie: Sectorul 9: Tei-Toboc: Str. Ricinului, Gimalău, Nicolae Pârâu, Pălămidei, Paroșeni, Beiu Constantin, Tămâiaorei, Ivărului, Petricani etc.
- Miercuri, 18 Ianuarie: sectorul 10: Şoseaua Colentina (între Râul Colentina și Șoseaua Fundeni), Fabrica de Gheață, Maior Băcilă, Plumbuita, Răscoala 1907, Medianei, Radovan, Poiana cu aluni etc.
- Joi, 19 Ianuarie: sectorul 11: Str. Gherghiței, Glăvănești, Agregatelor, Gaterului, Oituz, Ion Scorțan, Arbustului, Lanternei, Catrinței, Saltului, Sportului, Puiandrului etc.
- Vineri, 20 Ianuarie: Afumați, Moara Domnească și Ștefăneștii de jos
- Sâmbătă, 21 Ianuarie: Str. Balotului, Mărului, Doinei (zona Fundeni) etc.

La mulți ani cu multă sănătate, binecuvântare și fericire!

Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro