Săptămâna: 16 – 23 Decembrie 2018

1. Calendarul săptămânii
16 D † DUMINICA a 3-a din Advent; Ss. Adelaida, împ.; Aggeu, profet
17 L Sf. Cristofor, călug.
18 M Ss. Malahia, profet; Graţian, ep.
19 M Fer. Urban al V-lea, pp.,
20 J Sf. Zeferin, pp. m.
21 V Ss. Petru Canisiu, pr. înv. *; Mihea, profet,
22 S Sf. Francisca Cabrini,
23 D † DUMINICA a 4-a din Advent; Sf. Ioan de Kety, pr.

2. Colecta de Duminică 16 Decembrie este destinată Caritas-ului Diecezan București, pentru susținerea celor 16 copii lipsiți de ocrotire părintească de la Casa Sf. Ioan.

3. Luni, 17 Decembrie începem Novena de Crăciun. Este un timp predilect pentru a ne pregăti și mai intens sufletele la apropiata sărbătoarea a Nașterii Domnului.

4. La ieșirea din Biserică găsiți revista Mesagerul Sf. Anton și calendare bisericești pentru 2019. Cei care au abonament la Mesagerul Sf. Anton primesc un calendar antonian gratuit.

5. În timpul Adventului, copiii, adolescenții și tinerii parohiei, precum și toți cei de bunăvoință sunt invitați să participe la Atelierul lui Moș Crăciun. Atelierul va avea loc Sâmbăta în sala de cateheză a parohiei noastre. Activitatea cu scop caritabil și lucrurile frumoase pe care le vom face împreună ne vor ajuta să ne pregătim și mai bine pentru sărbătoarea Crăciunului. Programul Atelierului:
- Sâmbătă, 15 Decembrie, orele: 15.00
- Sâmbătă, 22 Decembrie, orele: 15.00
- Duminica după Sf. Liturghii de la 10.30 și 18.00: Expoziție cu vânzare. Ofertele sunt destinate pregătirii unui dar de Crăciun celor săraci, bolnavi și persoanelor în vârstă din parohia noastră. Vă așteptăm cu drag!

6. Vineri, 21 Decembrie vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohie pentru sărbatoarea Crăciunului.

7. Sâmbătă 22 Decembrie, vom face curățenie generală în Biserică și împodobirea de Crăciun. Orice poate da o mană de ajutor este binevenit. Multumesc anticipat pentru implicare.

8. După Sf. Liturghie toți elevii sunt așteptați la sale de cateheza pentru o scurtă pregătire religioasă. Coriștii sunt rugați să participe la repețiile pentru Crăciun.

Lăudat să fie Isus Cristos!