Săptămâna: 16 - 23 Februarie 2020

1. Calendarul săptămânii
16 D † DUMINICA a 6-a de peste an; Ss. Pamfil şi îns., m.,
17 L Ss. Întemeietori ai Societăţii "Slujitorii Sf. Fc. Maria" *; Teodor, soldat m.
18 M Sf. Francisc Regis Clet, pr. m.; Fer. Ioan de Fiesole (Fra Angelico), călug.
19 M Sf. Mansuet, ep.
20 J Sf. Elefterie, ep.
21 V Sf. Petru Damian, ep. înv. *
22 S CATEDRA SF. AP. PETRU; Sf. Margareta din Cortona, călug.
23 D † DUMINICA a 7-a de peste an; Sf. Policarp, ep. m.,

2. În colaborare cu Oficiul pentru Pelerinaje al Episcopiei de Iaşi organizăm un Pelerinaj la Fatima, în perioada 20-27 aprilie 2020. Se pleacă cu avionul de la Bucureşti la Madrid. Traseul este următorul: Madrid, Alcalá, Fatima, Lisabona (biserica "Sfântul Anton de Padova", Muzeul Ieronimilor şi alte obiective), Sintra şi iarăşi Madrid. Punctul principal este Sanctuarul din Fatima. Numărul de pelerini este de minim 35 de persoane. În preţ este inclus zborul dus-întors, transportul pe toată durata pelerinajului, cazare în regim demipensiune, exceptând prima şi ultima seară. Costul pelerinajului este 580 euro de persoană. Pentru a facilita achiziţionarea biletelor de avion, înscrierile se fac până la 20 februarie 2020.

3. La ieșirea din Biserică găsiți revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton pe care vi le recomandăm și totodată Declarația 230 (actualizată) prin care puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul anual pe venit. Mulțumim tuturor celor care ajută și pe această cale Parohia Sf. Anton.

4. După Sf. Liturghie elevii sunt așteptați la sala de cateheza pentru o scurtă pregătire religioasă, iar adolescenții și tinerii sunt invitați în corul Bisericii pentru repetiții.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro