Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115;
RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 16-23 martie 2014

1. Calendarul săptămânii
16 D † DUMINICA A 2-A DIN POSTUL MARE ; Sf. Iulian, m.
17 L Sf. Patriciu, ep. (*)
18 M Sf. Ciril din Ierusalim, ep. înv. (*)
20 M † SF. IOSIF, SOȚUL SF. FECIOARE MARIA; Fer. Marcel Callo, m.
20 J Ss. Paul, Ciril, Eugen și îns. m.
21 V Sf. Nicolae de Flüe, pustnic
23 S Sf. Lia, văduvă
23 D† DUMINICA A 3-A DIN POSTUL MARE; Sf. Turibiu de Mongrovejo, ep.

2. Luni, 17 martie, în cadrul Sf. Liturghii de la 18.30 continuăm itinerarul spiritual Portrete ale Sfinților cu prezentarea sorei Lucia din Fatima.

3. Marti, 18 martie, începem Trezena (13 Marti) la Sf. Anton de Padova. Ne vom ruga atât pentru nevoile personale cât și pentru cele comune ale parohiei noastre: terminarea mobilierului la biserică și începerea lucrărilor la casa parohială: pornim cu subzidirea și termohidroizolatia.

4. Miercuri, 19 martie, SF. IOSIF, SOȚUL SFINTEI FECIOARE MARIA. Este sărbătoare de poruncă. Vom celebra două Sfinte Liturghii: orele 10.30 și 18.00.

5. În zilele de Miercuri și Vineri, la sfârșitul Sfintei Liturghii ne rugăm Calea Sfintei Cruci. Va învităm să parcurgem împreună în spirit de pocăință drumul pătimirilor lui Isus.

6. Dorim să facem un ansamblu al parohiei noastre pe care l-am intitulat “Ansamblul Antonian”. Învităm adolescenții și tinerii parohiei noastre care au înclinație spre dans să se înscrie în acest ansamblu care va fi coordonat de Prof. Roxana Samoilă, maestru coregraf. Multumim anticipat părinților și bunicilor de colaborare prin sprijinirea elevilor care doresc să facă parte din “Ansamblul Antonian”.

7. Sâmbătă, 22 martie, la orele 15.00, la sala de cateheză va avea loc pregătirea adolescenților pentru Sf. Mir. Și tot sâmbătă va avea loc ziua de reculegere pentru tineri în vederea pregătirii pentru sărbătorile Pascale. Programul începe la 9.30 și se termină cu Sf. Liturghie de la 16.00. Tema: „Fericiţi cei săraci în duh, pentru că a lor este împărăţia cerurilor” (Mt 5,3).

Lăudat să fie Isus Cristos!
Pr. paroh Andrei Ciprian

- Ne-nchinăm Ție Cristoase și Te binecuvântăm!
- Căci prin Sfânta Ta Cruce ai răscumpărat lumea!

Categories: Anunturi, Stiri