Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115;
RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 19 – 26 februarie 2017


1. Calendarul Săptămânii:
19 D † DUMINICA a 7-a de peste an; Sf. Mansuet, ep.
20 L Sf. Elefterie, ep.
21 M Sf. Petru Damian, ep. înv. *
22 M CATEDRA SF. AP. PETRU; Sf. Margareta din Cortona, călug.
23 J Sf. Policarp, ep. m. *
24 V Fer. Marcu de Marconi, pr.
25 S Sf. Cezar, medic
26 D † DUMINICA a 8-a de peste an;Sf. Alexandru, ep.

2. “Confederaţia Caritas România organizează Duminică, 19 februarie 2017, o colectă pentru Siria în toate bisericile catolice din România. Urmând îndemnul Sf. Părinte, Papa Francisc, ajutorarea celor afectați de acest conflict a devenit o preocupare majoră pentru rețeaua Caritas pe plan internațional. În acest sens și Confederația Caritas România prin Programul Național de Intervenție în Situații de Urgență împreună cu partenerii din rețeaua Caritas Internationalis dorește să vină în ajutorul celor care astăzi suferă în Siria, respectiv celor care s-au refugiat în țările vecine (Liban, Iordania, Turcia). Vă mulțumim pentru generozitate!

3. Sâmbătă, 25 februarie 2017, de la orele 14.00, la Teatrul Țăndărică (Str. General Eremia Georgescu, nr. 24/ Piața Alexandru Lahovari, în spatele Pieței Romane) va avea loc Festivalul Tinereții. Sunt invitați toți adolescenții, tinerii și cei de bunăvoință. Intrarea este liberă. Participă și parohia noastră cu un program pregătit de tinerii noștri în colaborare cu Ansamblul artistic de copii Antonian.

4. La ieșirea din biserică puteți procura revista Mesagerul Sf. Anton și de asemenea mărțișoare făcute mai ales de copiii și tinerii parohiei. Tot la ieșirea din biserică găsiți și puteți completa Declarația 230 pentru susținerea parohiei noastre cu pană la 2% din impozitul pe venit. Vă mulțumim pentru bunăvoință!

Lăudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Sf Anton