Săptămâna: 19 – 26 Iulie 2020

1. Calendarul săptămânii
19 D † DUMINICA a 16-a de peste an; Ss. Epafra, ep. m.; Macrina, călug.
20 L Ss. Apolinar, ep. m. *; Ilie, profet; Aurel, ep.,
21 M Sf. Laurenţiu din Brindisi, pr. înv. *
22 M SF. MARIA MAGDALENA
23 J SS. BRIGITTA, călug., patroană a Europei; Ezechiel, profet
24 V Ss. Sharbel Makhluf, pr. *; Cristina, fc. m.
25 S SS. IACOB, ap.; Valentina, fc. m.; Cristofor, m.
26 D † DUMINICA a 17-a de peste an; Ss. Ioachim şi Ana; Bartolomea Capitano, călug.

2. Coroana Rozariului împotriva Coronavirusului: În această perioadă încercare pentru noi toți datorită epidemiei de Coronavirus ne rugăm în fiecare zi în biserica noastră Coronița Milostivirii divine și litania lauretană la orele 15:00 și transmitem live pe pagina de facebook a parohiei ( https://www.facebook.com/sfAntonColentina/). Vă invităm pe toți să vă uniți cu noi în rugăciune pentru a implora ajutorul și milostivirea divină.

3. Pentru anul școlar 2020-2021, Colegiul Romano-Catolic Sfântul Iosif are ore vacante la următoarele discipline: Educație fizică, Biologie și Tehnologie (pot fi ocupate de un inginer cu modul psihopedagogic). Cei interesați sunt rugați să ia legătura, la sediul Colegiului Sf Iosif, cu unul dintre directori. Vor avea asupra lor următoarele documente: acte de studii (fotocopie xerox), acte de identitate (fotocopie xerox), curriculum vitae și recomandare din partea părintelui paroh.

4. La intrarea în Biserică găsiți revistele Actualitatea Creștină și Mesagerul Sf. Anton pe care vi le recomandăm.

5. Din data de 15 Mai se poate veni la Biserică și participa la Sfintele Liturghii, dar trebuie să se respecte precauțiile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. La participarea Sf. Liturghii care se celebrează în aer liber se cere menținerea distanței de 1,5 m între persoane; pentru participarea la Sfintele Liturghii care se celebrează în Biserică, se cere menținerea distanței de 2 m între persoane și purtarea măștii.

Laudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro