Săptămâna: 2 – 9 Februarie 2020

1. Calendarul săptămânii
2 D † ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI; Sf. Ioana
3 L Ss. Blaziu, ep. m. *; Oscar, ep. *; Simeon Bătrânul
4 M Sf. Gilbert, pr.
5 M Sf. Agata, fc. m. **
6 J Ss. Paul Miki şi îns., m. **; Doroteea şi Teofil, m.
7 V Sf. Richard, rege; Fer. Ana-Maria Adorni, călug.
8 S Ss. Ieronim Emiliani, călug. *; Iosefina Bakhita, fc. *; Fer. Speranţa a lui Isus, călug.
9 D † DUMINICA a 5-a de peste an; Sf. Apolonia, fc. m.,

2. Duminică, 2 Februarie 2020, în sărbătoarea ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI la ambele Sf. Liturghii vom sfinți lumânările. În această zi în Biserica noastră se celebrează și cea de-a XXIV-a Zi Mondială a Vieţii Consacrate. Ne rugăm pentru toate persoanele consacrate și în mod deosebit pentru cele care activează pe teritoriul parohiei noastre.

3. Luni, 3 Februarie 2020, Sf. Blaziu, episcop martir. În Biserica noastră vom celebra Sf. Liturghie seara la orele 18.00 și vom oferi binecuvântarea Sf. Blaziu cu lumânările sfințite pentru a fi ocrotiți de bolile de gât și de orice boală.

4. În colaborare cu Oficiul pentru Pelerinaje al Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi organizăm un Pelerinaj la Fatima, în perioada 20-27 aprilie 2020. Se pleacă cu avionul de la Bucureşti la Madrid. Traseul este următorul: Madrid, Alcalá, Fatima, Lisabona (biserica "Sfântul Anton de Padova", Muzeul Ieronimilor şi alte obiective), Sintra şi iarăşi Madrid. Punctul principal este Sanctuarul din Fatima. Numărul de pelerini este de minim 35 de persoane. În preţ este inclus zborul dus-întors, transportul pe toată durata pelerinajului, cazare în regim demipensiune, exceptând prima şi ultima seară. Costul pelerinajului este 580 euro de persoană. Pentru a facilita achiziţionarea biletelor de avion, înscrierile se fac până la 20 februarie 2020.

5. La ieșirea din Biserică găsiți revistele Actualitatea creștină pe care vi le recomandăm și totodată Declarația 230 (actualizată) prin care puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul anual pe venit. Mulțumim tuturor celor care ajută și pe această cale Parohia Sf. Anton.

6. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri, voi vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohia noastră, iar seara, la sfârșitul Sf. Liturghii la orele 18.00, vom face adorație euharistică.

7. După Sf. Liturghie elevii sunt așteptați la sala de cateheza pentru o scurtă pregătire religioasă, iar adolescenții și tinerii sunt invitați la capela de la subsolul Bisericii pentru o cateheză specială.


Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro