Anunțuri, Duminică 2 – 9 Ianuarie 2022

1. Calendarul Săptămânii:
2 D † DUMINICA a 2-a după Crăciun; Preasf. Nume al lui Isus; Sf. Genoveva, fc.
3 L Preasf. Nume al lui Isus *; Sf. Genoveva, fc.
4 M Sf. Angela din Foligno, văduvă
5 M Ss. Emiliana, fc.; Eduard Mărturisitorul, rege
6 J † EPIFANIA DOMNULUI; Sf. Andrei Corsini, ep.
7 V Ss. Raymund de Penyafort, pr. *; Lucian din Antiohia, pr. m.
8 S Sf. Severin, abate
9 D † BOTEZUL DOMNULUI PP; Fer. Alexia Le Clerc, călug.

2. Joi, 6 Ianuarie, în solemnitatea † EPIFANIA DOMNULUI, sărbătoare de poruncă, vom celebra două Sf. Liturghii la orele 10:30 și 18:00. La Liturghia de la 10:30 vom sfinți pe care o veți purta la casele dumneavoastră.

3. Vineri, 7 ianuarie Binecuvântarea caselor sau a locuințelor: "Pace acestei case!" (Luca 10,5) Vineri, 7 Ianuarie: sectoarele 1 și 7: Str. Magnoliei, Pâncota, Sighet etc.; Sos. Colentina (nr. cu soţ: de la intersecția D-na Ghica spre Obor)
Sâmbătă: 8 Ianuarie: sectorul 2: Str. Drăgușin Deleanu, Popa Nicolae, Vasile Stolnicu, Lunca Florilor, Cozia, Baicului, Ziduri intre vii, Dimitrie Grozdea, Aleea Bistricioarei, Râșnov, Abanosului, Aleea Ilia (zona Delfinului), Lehliu etc. Credincioșii care nu sunt înscriși în parohie sau care și-au schimbat locuința sunt rugați să anunțe la biroul parohial. Cei care nu pot în ziua programată sau doresc numai după o anumită oră sunt rugaţi să anunțe și să se reprogrameze. Sfințirea casei nu este legată de plata cultului sau a simbriei. Cultul sau simbria in Arhidieceză este de 1% din venitul total al salariaților din familie pe un an. Vă mulțumim!

4. La ieșirea din Biserică găsiți revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton pe care vi le recomand și, de asemenea, calendarele bisericești pentru 2022, precum și lucrurile pregătite de copii la Atelierul lui Moș Crăciun.

La multi ani cu multă sănătate, binecuvântare și fericire!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro