Săptămâna:  2 – 9 Iunie 2019

  1. Calendarul Săptămânii:

2 D   DUMINICA a 7-a a Paştelui; Ss. Marcelin şi Petru, m.

3 L Ss. Carol Lwanga şi îns., m. ** LN

4 M Sf. Francisc Caracciolo, pr.

5 M Sf. Bonifaciu, ep. m. **

6 J Sf. Norbert, ep. *

7 V Sf. Robert, abate

8 S Sf. Medard, ep.

9 D   COBORÂREA SF. DUH (RUSALIILE); Sf. Efrem, diacon înv.

 

  1. Am început Trezena sau cele 13 Marți de rugăciuni la Sf. Anton de Padova, sfântul minunilor și patronul Bisericii noastre. Urmează Marțea a XII – a.

 

  1. La ieșirea din Biserică mai găsiți revistele Actualitatea Creștină și de asemenea Declarația 230 prin care puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 2% din impozitul anual pe venit.

 

  1. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohia noastră. Seara de la orele 17.00, în Biserică, vom face Adorație euharistică în fața Preasfântului Sacrament.

 

  1. Duminica viitoare Episcopia greco-catolica de București organizează procesiunea de mulțumire pentru beatificarea PS Vasile Aftenie. Suntem îndemnați să participam și noi la acest moment de mulțumire. Programul: orele 16:10 – reuniunea credincioșilor (în Piața Cantacuzino – spre intrarea în parcul Ioanid, vizavi de parcul Icoanei) orele 16:20 – plecarea procesiunii; Procesiunea va urma str. Polonă pe partea dreaptă și se va îndrepta spre catedrala „Sfântul Vasile cel Mare”, unde se va celebra, la orele 17:00, Sfânta Liturghie de mulțumire pentru beatificare. În timpul procesiunii se va recita Rozariul de slavă. Va fi prezent la procesiune Nunțiul apostolic, Monseniorul Miguel Maury Buendía.

 

  1. După Sf. Liturghie toți copiii de la Prima Sf. Împărtășanie sunt așteptați la sala de cateheză. Coriștii sunt rugați să participe la pregătirea cântecelor pentru hramul bisericii.

Cristos s-a înălțat! Adevărat s-a înălțat!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton – Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115, Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785;www.parohiasfanton.ro

Categories: Anunturi, Sf Anton, Stiri