Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115;
RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 2 – 9 noiembrie 2014


1. Calendarul săptămânii
02 D + POMENIREA TUTUROR CREDINCIOȘILOR RĂPOSAȚI
03 L Ss. Martin de Porres, clg.*; Silvia, mamă
04 M Ss. Carol Borromeo, ep.*; Felix de Valois, pustnic
05 M Sf. Grigore Lakota, ep. m.
06 J Sf. Leonard, pustnic
07 V Sf. Villivrord, ep.
08 S Sf. Adeodat, pp.; Fer. Ioan Duns Scotus, pr.
09 D + SFINȚIREA BAZILICII DIN LATERAN

2. Duminică, 2 noiembrie, † POMENIREA TUTUROR CREDINCIOŞILOR RĂPOSAŢI. Sfintele Liturghii se vor celebra la orele: 10.30 și 18.00. La ambele Liturghii vom face Requiem (Prohodul) pentru cei răposați. La Liturghia de la 10.30 ne vom ruga în mod deosebit pentru odihna pr. Petru Dâm, iar după familia va oferi pomana de 40 de zile. Pomelnicele cu cei răposați se dau la sacristie sau se depun la picioarele Sf. Anton. După-amiază vom merge la cimitirul Bellu Catolic pentru sfințirea mormintelor. Ora 15.00 – CELEBRAREA SOLEMNĂ PENTRU RĂPOSAȚI prezidată de Arhiepiscopul Mitropolit Ioan Robu. Cei care au răposați în alte cimitire se pot programa.

3. Duminică, 2 noiembrie – se poate obține indulgența pentru cei răposați, respectând următoarele condiții: Spovadă și Sf. Împărtășanie; Vizitarea bisericii parohiale (sau a cimitirului) și recitarea rugăciunilor Tatăl nostru, Crezul, precum și o Rugăciune după intenția Sf. Părinte Papa.

4. Joi, 6 noiembrie, IPS Dr. Ioan Robu, Arhiepiscop - Mitropolit de București împlinește 70 de ani! Suntem invitați cu toții la Sf. Liturghie solemnă în Catedrala Sf. Iosif, joi, la ora 10.30. Tot joi 6 noiembrie la orele 19.15 se va organiza în Aula Magna a ITRC o conferinţă despre ideologia gender care constituie o ameninţare serioasă la adresa familiei şi a societăţii. Pentru aceasta a fost invitata dna Gabriele Kuby, sociolog şi specialist în gender.

5. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii pentru Spovadă și Împărtășanie.


Odihna cea veşnică dă-le-o lor, Doamne!
Şi lumina cea fără de sfârşit să le strălucească lor!
Să se odihnească în pace! Amin!

Categories: Anunturi, Sf Anton