Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 2 – 9 Octombrie 2016

1. Calendarul Săptămânii:
2 D † DUMINICA a 27-a de peste an; Ss. Îngeri Păzitori **
3 L Ss. Dionisie Areopagitul; Candida, m.; Ff. Constantin Ignaţiu Bogdánffy, ep. m.; Crescenţiu, pr. m.
4 M Sf. Francisc din Assisi **
5 M Sf. Faustina Kowalska, călug.; Ff. Albert Marvelli; Bartolo Longo
6 J Sf. Bruno, pr.
7 V Sf. Fc. Maria, Regina Rozariului **
8 S Sf. Pelagia, fc. m.
9 D † DUMINICA a 28-a de peste an; Ss. Dionisiu, ep. şi îns., m. *; Ioan Leonardi, pr. *; Abraham, patriarh

2. În perioada 20 Septembrie - 15 Noiembrie are loc Novena de rugăciuni la Sf. Anton de Padova, patronul Bisericii noastre. Urmează Marțea a III-a.

3. În perioada 28 septembrie – 6 noiembrie 2016, se va desfășura în București cea de-a 2-a ediție a Campaniei Internaționale 40 de Zile Pentru Viață. Această acțiune are la bază rugăciunea, postul și veghea pașnică în stradă pentru încetarea uciderii copiilor nenăscuți. Veghea pașnică în stradă, aceasta se va desfășura în București, la intersecția Bd-lui Dimitrie Cantemir cu Bd-ul Mărășești, din 28 septembrie până în 6 noiembrie, de la orele 7.00 la 19.00. Pentru buna organizare și desfășurare a veghii din stradă suntem rugați să ne trecem pe listele de la ieșirea din Biserica.

4. Luna octombrie este luna Sfântului Rozariu. Vă invităm să ne rugăm împreună Rozariul în biserica noastră, la orele 17.20, înainte de Sfintele Liturghii de seară. Luna Octombrie este și luna misiunilor. Donațiile pentru misiunea Arhidiecezei noastre de București din Sololo, Kenia se fac în cutia misionară pe care o găsiți la picioarele Sf. Fecioare Maria.

5. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohie pentru Spovadă și Împărtășanie, iar seara la sfârșitul Sf. Liturghii vom face Adorație Euharistică.

6. Miercuri, 5 octombrie 2016, se va celebra sărbătoare Sf. Faustina, apostola milostivirii divine. La Catedrala Sf. Iosif de la orele 15.00 vor avea loc Coronița Divinei Indurări, Calea Crucii a Milostivirii Divine și Adorație euharistică cu texte din Micul Jurnal; orele 17.00: Sf. Liturghie în cinstea Sfintei Faustina.

7. Sâmbătă, 8 octombrie 2016, la Oratoriul "Sf. Leonardo Murialdo" din Popești Leordeni va avea loc Deschiderea noului An Pastoral pentru tineret. Programul începe la orele 10.00 și se termină după amiază în jurul orei 14.00. Invităm toți adolescenții și tinerii parohiei să participe la acest eveniment destinat lor, precum și la catehezele săptămânale din parohie (Sâmbăta la orele 16.00).

8. La ieșirea din Biserică puteți procura revista Actualitatea creștină.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Sf Anton