Săptămâna: 21 - 28 Iunie 2020

1. Calendarul săptămânii
21 D † DUMINICA a 12-a de peste an; Sf. Alois de Gonzaga, călug.,
22 L Ss. Paulin de Nola, ep. *; Ioan Fisher, ep. şi Thomas Morus, m. *; Niceta de Remeisana, ep.
23 M Sf. Iosif Cafasso, pr.
24 M † NAŞTEREA SF. IOAN BOTEZĂTORUL
25 J Sf. Wilhelm, abate
26 V Ss. Ioan şi Paul, m.; Josemaria Escriva, pr.
27 S Sf. Ciril din Alexandria, ep. înv. *
28 D † DUMINICA a 13-a de peste an; Sf. Irineu, ep. m., PP

2. Coroana Rozariului împotriva Coronavirusului: În această perioadă încercare pentru noi toți datorită epidemiei de Coronavirus ne rugăm în fiecare zi în biserica noastră Coronița Milostivirii divine și litania lauretană la orele 15:00 și transmitem live pe pagina de facebook a parohiei (https://www.facebook.com/sfAntonColentina/). Vă invităm pe toți să vă uniți cu noi în rugăciune pentru a implora ajutorul și milostivirea divină.

3. Luna Iunie este închinată cultului Inimii Preasfinte a lui Isus. Înainte de Sfintele Liturghii de seară, ne rugăm împreună Sf. Rozariu și litania la Inima lui Isus.

4. Miercuri, 24 Iunie, celebrăm sărbătoarea NAŞTEREA SF. IOAN BOTEZĂTORUL. Celebrăm două Sf. Liturghii la orele 10.30 și 18.00.

5. La intrarea în Biserică găsiți Declarația 230 prin care puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul anual pe venit și revistele Actualitatea Creștină și Mesagerul Sf. Anton pe care vi le recomandăm.

6. Din data de 15 Mai se poate veni la Biserică și participa la Sfintele Liturghii, dar trebuie să se respecte precauțiile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. La Sf. Liturghii care se celebrează în aer liber se cere menținerea distanței de 1,5 m între persoane; pentru participarea la Sfintele Liturghii în Biserică, se cere menținerea distanței de 2 m între persoane și purtarea măștii.

Laudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro