Săptămâna: 24 Noiembrie – 1 Decembrie 2019

1. Calendarul Săptămânii:
24 D † CRISTOS, REGELE UNIVERSULUI; Ss. Martiri din Vietnam
25 L Sf. Ecaterina din Alexandria, fc. m. *
26 M Ss. Siriciu, pp.; Leonard, pr.
27 M Sf. Virgil, ep.
28 J Ss. Teodora, călug.; Iacob, pr.
29 V Sf. Saturnin, ep. m.
30 S SF. ANDREI, ap.
1 D † DUMINICA 1 din Advent; Ss. Florenţa, pustnică; Rudolf, pr. m.; Nahum, profet

2. Duminică, 24 Noiembrie 2019, în Solemnitatea Domnului Nostru Isus Cristos, Regele Universului, în comuniune de credință și rugăciune cu toți credincioșii și bisericile catolice din lume vom face adorație euharistică în fața lui Isus din Preasfântul Sacrament. Programul Adorației euharistice în Biserica noastră începe la sfârșitul Sf. Liturghii de la 10.30 și va continua până la orele 18.00, când începe Sf. Liturghie de seară. Primii care vor face adorație sunt copiii, adolecenții și tinerii parohiei; pentru restul programului fiecare credincios poate participa la orice oră și să rămână în adorație oricât dorește.

3. Ia si citeste! Asa cum odinioară Sf. Augustin a ascultat de inspiratiile Duhului Sfant si s-a apropiat de cuvântul lui Dumnezeu sau Sf. Scriptură, tot astfel vă indemnăm ca la ieșirea din biserică să împrumutați o carte din biblioteca parohiei, pentru o lectură spirituală.

4. La ieșirea din Biserică găsiți calendare bisericești pentru 2020 și revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton, pe care vi le recomandăm.

5. După adorația copiilor si tinerilor, adolescenții, tinerii și coriștii sunt așteptați la sala de cateheza pentru repetiții în vederea concertului de conlinde.

6. Sămbătă, 30 Noiembrie 2019, în cadrul Sfintei Liturghii de la orele 18.00 vom sfinți coroana de Advent. În timpul Adventului, timp de pregătire pentru sărbătoarea Crăciunului, toți copiii, adolescenții și tinerii parohiei, precum și toți cei de bunăvoință sunt invitați să participe la Atelierul lui Moș Crăciun. Atelierul va avea loc Sâmbăta în sala de cateheză a parohiei noastre. Activitatea comună și voluntară are scop caritabil, iar lucrurile manuale si frumoase pe care le vom face împreună ne vor ajuta să ne pregătim și mai bine pentru a celebra cu mai multă iubire sărbătoarea Crăciunului.

Programul Atelierului 2019:
- Sâmbătă, 30 Noiembrie, orele 15:00
- Sâmbătă, 7 Decembrie, orele 15:00
- Sâmbătă, 14 Decembrie, orele 15:00
- Sâmbătă, 21 Decembrie, orele 15:00
- Duminica după Sf. Liturghii de la 10:30 și 18:00: Expoziție cu vânzare; Ofertele sunt destinate pregătirii unui dar de Crăciun pentru cei săraci, bolnavi și în vârstă din parohia noastră. Vă așteptăm cu mare drag!


Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115, Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro