Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 25 Noiembrie - 2 Decembrie 2018

1. Calendarul săptămânii
25 D † CRISTOS, REGELE UNIVERSULUI; Sf. Ecaterina din Alexandria, fc. m.
26 L Ss. Siriciu, pp.; Leonard, pr.
27 M Sf. Virgil, ep.
28 M Ss. Teodora, călug.; Iacob, pr.
29 J Sf. Saturnin, ep. m.
30 V SF. ANDREI, ap.,
1 S Ss. Florenţa, pustnică; Rudolf, pr. m.; Nahum, profet
2 D † DUMINICA 1 din Advent; Ss. Bibiana, m.; Silveriu, pp. m.; Habacuc, profet

2. Colecta de Duminică, 25 Noiembrie 2018, în Solemnitatea Domnului Nostru Isus Cristos, Regele Universului este pentru seminarul de la Iași. Totodată, în comuniune de credință și rugăciune cu toți credincioșii și bisericile catolice din lume vom face adorație euharistică în fața lui Isus din Preasfântul Sacrament. Programul Adorației euharistice în Biserica noastră începe la sfârșitul Sf. Liturghii de la 10.30 și va continua până la orele 18.00, când va începe Sf. Liturghie de seară. Primii care vor face adorație sunt copiii, adolecenții și tinerii; pentru cei care doresc să roage la o anumită oră sau un anumit timp vă propunem și un program orar, deși fiecare credincios poate participa la orice oră și să rămână în adorație oricât dorește.

3. Marți, 2 Octombrie am început novena la Sf. Anton de Padova, sfântul minunilor și patronul Bisericii noastre. Pentru a urma Novena sau cele 9 Marti se recomandă participarea la Sf. Liturghii, Spovada și Sf. Impărtăsanie, dacă este posibil, și, de asemenea, un mic post sau o mică renunțare. Conform tradiției cinstitorii Sf. Anton aduc la biserică pâine, care după ce este binecuvantată se împarte tuturor, în special celor săraci. Urmează Marțea a IX-a.

4. La ieșirea din Biserică găsiți calendare bisericești pentru 2019.

5. Sămbătă, 1 Decembrie 2018, în cadrul Sfintei Liturghii de la orele 18.00 vom sfinți coroana de Advent. În timpul Adventului, copiii, adolescenții și tinerii parohiei, precum și toți cei de bunăvoință sunt invitați să participe la Atelierul lui Moș Crăciun. Atelierul va avea loc Sâmbăta în sala de cateheză a parohiei noastre. Activitatea cu scop caritabil și lucrurile frumoase pe care le vom face împreună ne vor ajuta să ne pregătim și mai bine pentru sărbătoarea Crăciunului. Programul Atelierului 2019:
- Sâmbătă, 1 Decembrie, orele: 15.00
- Sâmbătă, 8 Decembrie, orele: 15.00
- Sâmbătă, 15 Decembrie, orele: 15.00
- Sâmbătă, 22 Decembrie, orele: 15.00
- Duminica după Sf. Liturghii de la 10.30 și 18.00: Expoziție cu vânzare. Ofertele sunt destinate pregătirii unui dar de Crăciun celor săraci, bolnavi și persoanelor în vârstă din parohia noastră. Vă așteptăm cu drag!

Laudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Sf Anton