Anunțuri, Duminică 25 Septembrie – 2 Octombrie 2022

1. Calendarul Săptămânii:
25 D † DUMINICA a 26-a de peste an; Ss. Cleofa, ucenicul lui Isus; Sergiu, călug.
26 L Ss. Cosma şi Damian, m. *; Ghedeon
27 M Sf. Vincenţiu de Paul, pr. **
28 M Ss. Venceslau, m. *; Laurenţiu Ruiz şi îns., m. *; Fer. Amalia, m.
29 J SS. MIHAIL, GABRIEL ŞI RAFAEL, arhangheli
30 V Ss. Ieronim, pr. înv. **; Grigore Luminătorul, ep.
1 S Ss. Tereza a Pruncului Isus, fc. înv. **; Roman Melodul, diacon
2 D † DUMINICA a 27-a de peste an; Ss. Îngeri Păzitori

2. Duminică, 25 septembrie după Sf. Liturghie de la orele 10:30 organizăm în curtea Parohiei pentru copii si tineri “Vânătoarea de comori” pornind de la parabola comorii din ogor. Vă așteptăm cu mare drag!

3. Marți, 18 Octombrie 2022, începem Novena sau cele 9 Marți de rugăciuni la Sf. Anton de Padova, sfântul minunilor și patronul spiritual al Bisericii noastre. Pentru a urma Novena de rugăciuni la Sf. Anton se recomandă participarea la Sfintele Liturghii, Spovada și Sf. Împărtășanie, dacă este posibil, de asemenea un mic post sau o mică jertfă conform stării și sănătății proprii. Conform tradiției cinstitorii Sf. Anton aduc la Biserică pâine, care va fi binecuvântată și apoi împărțită tuturor, în special celor săraci.

4. Luna octombrie este în Biserica Catolică mai ales luna Sfântului Rozariu și luna misiunilor. Sf. Rozariu este rugăciunea închinată Mariei, Maicii Domnului, și este supranumită rugăciunea rozelor sau a trandafirilor. Prin Sf. Rozariu și mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, de asemenea, a Sfintei Tereza a pruncului Isus, patroana misiunilor vrem ca angajarea noastră misionară să fie mai vie si mai rodnică. Vă invităm să ne rugăm zilnic Rozariul si totodată să luăm acasă “Cutia speranței” adică acea cutie misionară în care adunăm caritatea noastră pentru întrajutorarea misiunilor Arhidiecezei din Kenia: Turbi și Hurry Hills. Cutia o găsiți la intrarea în Biserică. Orice faptă bună contează! Mulțumim frumos!

5. La ieșirea din Biserică găsiți revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton pe care vi le recomandăm.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro