Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115;
RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 26 februarie – 05 martie 2017


1. Calendarul săptămânii
26 D + DUMINICA A 8-A DE PESTE AN; Sf. Alexandru, ep.
27 L Sf. Gabriel al Maicii Îndurerate, clg.
28 M Ss. Ioan Cassian, pr.**; Roman, abate; Fer. Antonia, clg.
1 M + MIERCUREA CENUȘII; Sf. Albin, ep.
2 J Sf. Angela a Crucii, clg.
3 V Ss. Cunegunda, împ.; Marin, ostaș, m.
4 S Sf. Cazimir, rege (*); Sf. Ioan Anton Farina, ep.
5 D + DUMINICA I-a DIN POST; Ss. Luciu I, pp.; Teofil ep. și Adrian, m.

2. Miercuri, 01 martie este MIERCUREA CENUȘII, zi de post și abstinență - începutul Postului Mare. Sfânta Liturghie se celebrează seara la orele 18.00 și vom primi pe capetele noastre cenușa binecuvântată, ca semn și chemare la pocăință. După ritualul Sf. Împărtășanii vom face Calea Sfintei Cruci.

3. În timpul Postul Mare, în Biserica noastră, ne rugăm Calea Sfintei Cruci Vinerea după Sf. Liturghie de la orele 18.00 (după ritualul Sf. Împărtășanii) și Duminica de la orele 17.30 înainte de Sf. Liturghie de seară. În timpul Postului Mare, Duminica vom face în biserica noastră și Adorație euharistică între orele 16.30 - 17.30.

4. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohia noastră.

5. În perioada 1 martie - 9 aprilie 2017, în București va avea loc campania 40 de Zile pentru Viaţă. Arhiepiscopul nostru Dr. Ioan Robu ne invită să sprijinim această iniţiativă prin rugăciune, post, și veghe de rugăciune care va avea loc în zona Spitalului Universitar de Urgenţă (pe Splaiul Independenței, vizavi de Spitalul Universitar de Urgență).

6. Toți copiii sunt așteptați după Sf. Liturghie în Biserică pentru pregătirea catehetică. Sâmbăta, la orele 16.00 toți tinerii sunt așteptați la cateheza tinerilor.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Sf Anton