Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 26 martie – 2 aprilie 2017

1. Calendarul săptămânii
26 D † DUMINICA a 4-a din Post; Sf. Emanuel, m.
27 L Sf. Rupert, ep.
28 M Fer. Renata, m.
29 M Sf. Eustasie, ep.
30 J Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.
31 V Sf. Beniamin, diacon m.
1 S Sf. Hugo, ep.
2 D † DUMINICA a 5-a din Post; Sf. Francisc de Paola, pustnic;

2. Colecta de Duminică, 26 martie 2017, este destinată Asociației Caritas București pentru susținerea copiilor lipsiți de ocrotirea părintească, a bătrânilor și familiilor nevoiașe, toți beneficiari ai Caritas-ului nostru Diecezan.

3. Marți, 14 martie, am început Trezena (13 Marți) de rugăciuni la Sf. Anton de Padova, patronul Bisericii noastre. Urmează Marțea a III-a. Vă invităm să ne rugăm împreună și să parcurgem trezena participând la Sf. Liturghie, spovedindu-ne și împărtășindu-ne (pe cât este posibil) și aducând pâine, care va fi binecuvântată la sfârșitul rugăciunilor și apoi împărțită tuturor.

4. În timpul Postul Mare, în Biserica noastră, ne rugăm Calea Sfintei Cruci Vinerea după Sf. Liturghie de la orele 18.00 (după ritualul Sf. Împărtășanii) și Duminica de la orele 17.30 înainte de Sf. Liturghie de seară. De asemenea, în timpul Postului Mare, Duminica facem și Adorație euharistică între orele 16.30 - 17.30. Vă invităm să participați la aceste momente de rugăciune.

5. În perioada 1 martie - 9 aprilie 2017, în București are loc campania 40 de Zile pentru Viaţă. Arhiepiscopul nostru Dr. Ioan Robu ne invită să sprijinim această iniţiativă prin rugăciune, post, și veghe de rugăciune (Veghe pașnică în stradă) care va avea loc în zona Spitalului Universitar de Urgenţă (pe Splaiul Independenței, vizavi de Spitalul Universitar de Urgență).

6. Toți copiii sunt așteptați după Sf. Liturghie pentru pregătirea catehetică la sala de cateheză, iar copiii de la prima Sfântă Împărtășanie sunt așteptați la capela bisericii. Adolescenții și tinerii parohiei sunt așteptați Sâmbăta, la orele 16.00 pentru cateheza destinată lor. Coriștii sunt rugați pentru repetiție în Biserică.

7. La ieșirea din Biserică puteți procura revista noastră Actualitatea Creștină; de asemenea găsiți Declarația 230 prin care puteți dona 2% din impozitul anual pe venit. Mulțumim frumos pentru bunăvoință!

NE INCHINĂM TIE, CRISTOASE, ȘI TE BINECUVÂNTĂM
CĂCI PRIN SFANTA TA CRUCE, AI RASCUMPĂRAT LUMEA!

Categories: Anunturi, Sf Anton