Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 27 August - 3 Septembrie 2017


1. Calendarul săptămânii
27 D † DUMINICA a 21-a de peste an; Ss. Monica **; Cezar de Arles, ep.
28 L Ss. Augustin, ep. înv. **; Florentina, fc.
29 M Martiriul Sf. Ioan Botezătorul **; Sf. Sabina, m.
30 M Sf. Felix, m.
31 J Ss. Raimund Nonnatus, călug.; Nicodim; Iosif din Arimateea
1 V Ss. Egidiu, abate; Iosua
2 S Fer. Ingrid, călug.
3 D † DUMINICA a 22-a de peste an; Sf. Grigore cel Mare, pp. înv. **

2. La invitația IPS Ioan Robu Arhiepiscop Mitropolit de București la Sf. Liturghii de Duminică, 27 august a.c. ne vom ruga pentru odihna celor care au murit în urma atentatelor (din Barcelona s.a.), pentru însănătoșirea răniților, pentru alinarea celor care suferă și pentru convertirea celor care urzesc atentate.

3. Frații Misionari ai Carității din cadrul Parohiei Sf. Anton de Padova, Colentina – București, vă invită în perioada 27 August – 4 Septembrie 2017 la novenă de rugăciune către Sf. Maica Tereza de Calcutta, care va avea loc în cadrul Sfintelor Liturghii parohiale.

4. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohie, iar seara la sfârșitul Sf. Liturghii vom face Adorație euharistică.

5. Pelerinajul la sanctuarul Regina Carmelului – organizat și sub auspiciile centenarului aparițiilor Sfintei Fecioare Maria la Fatima (Portugalia) – are loc sâmbătă, 2 septembrie, și este organizat de Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti şi Asociaţia Familiilor Catolice „Vladimir Ghika”, cu sprijinul comunității Părinților Carmelitani Desculți de la Ciofliceni, Snagov. Pelerinajul pornește din localitatea Balotești, la ora 10.30 și se va încheia în jurul orei 15.30 cu celebrarea Sfintei Liturghii la biserica Sanctuarului marian de la Ciofliceni. Sunt invitaţi să participe tineri, familii, persoane consacrate şi preoţi. Este recomandat ca fiecare pelerin să aibă apă, prânz la pachet, încălţăminte adecvată, pălărie, umbrelă. Înscrierile se fac în parohii. Persoane de contact: Pr. Fabian Măriuț, tel: 0727 232 110; Pr. Stefano Conotter, tel: 0754 263 234.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Sf Anton