Anunțuri, Duminică 27 Iunie 2021

1. Calendarul Săptămânii:
27 D † DUMINICA a 13-a de peste an; Sf. Ciril din Alexandria, ep. înv.
28 L Sf. Irineu, ep. m. **
29 M † SS. PETRU ŞI PAUL, ap.; Emma
30 M Primii Sfinţi Martiri din Roma *
1 J Sf. Aron, fratele lui Moise
2 V Sf. Bernardin Realino, pr.
3 S SF. TOMA, ap.
4 D † DUMINICA a 14-a de peste an; Sf. Elisabeta a Portugaliei; Ff. Piergiorgio Frassati;

2. Marti în solemnitatea † SS. PETRU ŞI PAUL, vom celebra două Sf. Liturghii la orele 10:30 și seara la orele 18:00. Este sărbătoare de poruncă. Seara la 18:00 se va celebra și hramul Bisericii din Băneasa.

3. La intrare in Biserica si la avizier găsiți afişul pentru întâlnirea ÎPS Aurel Percă cu familiile şi credincioşii din Arhidieceză la Mănăstirea carmelitană de la Ciofliceni, Sâmbătă 17 iulie 2021. Cu această ocazie va avea loc deschiderea la nivel diecezan a Anului pastoral propus de Sfântul Părinte papa Francisc "Familia Amoris Laetitia". Deschiderea anului pastoral îmbracă forma unui pelerinaj pe care îl propunem tuturor credincioşilor, din toate parohiile Arhidiecezei cu gândul de a ne încredinţa împreună Domnului şi Sfintei Fecioare Maria. După cum este trecut şi pe afiş credincioşii se pot deplasa fie cu mijloace proprii, fie cu autocarul, ori microbuzul. Pentru parohiile din Bucureşti există alternativa înscrierii pe liste la parohii şi deplasarea la şi de la mănăstire cu autocarul la prețul de 25 lei de persoană dus şi întors.

4. Săptămâna aceasta avem Prima Vinere și prima Sâmbăta din lună. Voi vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohie. Vineri de la orele 17.00 vom face adorație euharistica în fata Preasfântului Sacrament pană la orele 18:00 când va începe Sf. Liturghie.

5. La ieșirea din Biserica găsiți revista Mesagerul Sf. Anton pe care v-o recomand.

Lăudat să fie Isus Cristos! În vecii vecilor! Amin.

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro