Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 27 Noiembrie - 4 Decembrie 2016

1. Calendarul Săptămânii:
D † DUMINICA 1 din Advent; Sf. Virgil, ep.
28 L Ss. Teodora, călug.; Iacob, pr.
29 M Sf. Saturnin, ep. m.
30 M SF. ANDREI, ap.
1 J Ss. Florenţa, pustnică; Rudolf, pr.m.; Nahum, profet
2 V Ss. Bibiana, m.; Silveriu, pp. m.; Habacuc, profet
3 S Ss. Francisc Xaveriu, pr. **; Sofonia, profet
4 D † DUMINICA a 2-a din Advent; Ss. Ioan Damaschin, pr. înv. *; Varvara, fc. m.; Ioan Calabria, pr.

2. Am început Adventul, timp de pregătire pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului (Crăciunul).

3. Duminică, 9 octombrie 2016, în parohia noastră a fost lansată pușculița misionară prin care credincioșii au fost invitați să adune mărunțișul (monedele) ca să facem o bucurie de sărbătorile Crăciunului copiilor din Misiunea Arhidiecezei Romano-Catolice de București din Kenia, Sololo. Pușculițele misionare (borcanele cu monede) pot fi aduse la parohie până în data de 11 Decembrie 2016, inclusiv.

4. În timpul Adventului, copiii și tinerii parohiei și toți cei de bunăvoință sunt invitați să participe la Atelierul lui Moș Crăciun care va avea loc la SALA DE CATEHEZĂ a parohiei noastre. Urmează al II-lea atelier, Sâmbătă, 3 Decembrie începând cu orele: 15.00. Ofertele de la expoziția cu vânzare vor fi utilizate pentru a pregăti un dar de Crăciun bolnavilor și persoanelor în vârstă din parohia noastră. Vă mulțumim de colaborare și vă așteptăm cu mare drag!

5. în data de 29 noiembrie a.c., la ora 17.00, în capela Institutului Teologic Romano-Catolic Franciscan din Roman, se va deschide oficial prima etapă a cauzei de beatificare (investigaţia informativă diecezană cu privire la viaţa, virtuţile şi faima de sfinţenie) a slujitorului lui Dumnezeu Anton Demeter, preot franciscan conventual. Părintele Anton a slujit şi în Arhidieceza de Bucureşti şi de aceea suntem invitați să ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-l învrednicească într-o zi pe slujitorul său, părintele Anton Demeter, de cinstea altarelor şi totodată să-i cerem părintelui mijlocire şi ajutor, mai ales pentru cei bolnavi şi suferinzi.

6. La ieșirea din biserică găsiți revistele Actualitatea creștină și calendare bisericești pentru anul 2017.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Sf Anton