Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115;
RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 27 septembrie - 2015

1. Calendarul sâptămânii
27 D † DUMINICA a 26-a de peste an; Sf. Vincenţiu de Paul, pr. **
28 L Ss. Venceslau, m. *; Laurenţiu Ruiz şi îns., m. *; Fer. Amalia, m.
29 M Ss. Mihail, Gabriel şi Rafael, arhangheli
30 M Ss. Ieronim, pr. înv. **; Grigore Luminătorul, ep.
1 J Ss. Tereza a Pruncului Isus, fc. înv. **; Roman Melodul, diacon
2 V Ss. Îngeri Păzitori **
3 S Ss. Dionisie Areopagitul; Candida, m.; Ff. Constantin Ignaţiu Bogdánffy, ep. m.; Crescenţiu, pr. m.
4 D † DUMINICA a 27-a de peste an; Sf. Francisc din Assisi **

2. Marți – Sf. Liturghie cu devoțiunea la Sf. Anton de Padova, patronul bisericii noastre. Ne rugăm pentru toți cinstitorii Sf. Anton, pentru toți binefăcătorii bisericii noastre, pentru toate rugăciunile și acatistele depuse în biserica noastră și pentru toate dorințele noastre cele bune. La sfărșitul rugăciunilor are loc binecuvântarea pâinii săracului.

3. Joi, începem Luna octombrie, luna Sfântului Rozariu. Sf. Liturghie se celebrează seara la orele 18.00. Pe parcursul lunii octombrie, vă invităm să ne rugăm împreună Mariei, Maicii Preasfinte, recitând Rozariul în biserica noastră, la ora 17.20, înainte de Sfintele Liturghii de seară.

4. Luna Octombrie este și luna misiunilor. Arhidieceza noastră de București are o misiune în Kenia, la Sololo, unde evanghelizează în condiții dificile preoții Cristian Pișta și Herciu Aurelian. Alături de rugăciunile noastre, să-i ajutăm și din punct de vedere material. Donațiile pentru misiuni se fac în cutia misionară și pe care o găsiți la picioarele Sf. Fecioare Maria.

5. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă pentru Spovadă și Împărtășanie. La sfârșitul Sf. Liturghiei de seară vom face Adorație la Preasfântul Sacrament.

6. În parohia noastră, Sâmbăta la orele 16.00 are loc cateheza tinerilor, iar Duminica după Sf. Liturghii, Ora de religie pentru copiii din clasele I-VIII.

7. Casa de Pensii și Asigurări Sociale a salariaților Bisericii Romano-Catolice din România, scoate la concurs pentru Compartimentul Pensii
următoarele posturi:
– Inspector pensii, asigurări sociale și asistență socială (pentru atribuții, consultați www.cpbrc.ro)
– Analist (pentru atribuții, consultaţi www.cpbrc.ro).


Lăudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Sf Anton