Săptămâna: 28 Februarie – 7 Martie 2021

1. Calendarul Săptămânii:
28 D † DUMINICA a 2-a din Post; Sf. Roman, abate; Fer. Antonia, călug.
1 L Sf. Albin, ep.
2 M Sf. Angela a Crucii, călug.
3 M Ss. Cunegunda, împ.; Marin, ostaş m.
4 J Ss. Cazimir, rege *
5 V Ss. Luciu I, pp.; Teofil, ep; Adrian din Cezareea, m.
6 S Sf. Coletta, fc.; Fer. Roza din Viterbo, fc.
7 D † DUMINICA a 3-a din Post; Ss. Perpetua şi Felicitas, m.

2. Anul acesta sfințirea caselor sau binecuvantarea locuințelor va avea loc după sărbătorarea Paștelui. Cei care care doresc binecuvântarea până la Sărbătoarea Paștelui sunt rugați să se anunțe la biroul parohial sau telefonic pe fix 0212410785 sau mobil 0765050310.

3. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Voi vizita bolnavii si persoanele în vârstă din parohie, iar Vineri la sfârșitul Sf. Liturghii de la orele 18:00 vom face Adorație euharistică în fața Preasfântului Sacrament.

4. Miercuri, 17 Februarie 2021, am început Postul Mare. În timpul Postului Mare în Biserica noastră ne vom ruga Calea Sfintei Cruci în zilele de Vineri și Duminică de la orele 17:30. Va învităm să parcurgem împreună în aceste zile drumul pătimirilor Mântuitorului nostru Isus Cristos. De asemenea, în timpul Postului suntem invitați să luăm acasă Cutia Speranței pentru a aduna acolo caritatea sau pomana noastră prin care sprijinim cele două misiuni ale Arhidiecezei noastre din Kenia, Africa.

5. La ieșirea din Biserică revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton, precum Declarația 230 pentru anul fiscal 2020. Toți cei care au lucrat anul trecut puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul anual pe venit. Trebuie să completați declarația doar cu datele de identificare a contribuabilului și să semnați în partea de jos. Multumim tuturor celor care ajută și pe această cale parohia noastră. Vă asigur de rugăciunile mele, în special prin mijlocirea Sf. Anton de Padova.

6. După Sf. Liturghie de la orele 10.30 elevii și copiii de la Prima Sf. Împărtășanie sunt așteptați la capela de la subsolul Bisericii pentru cateheză. Sămbăta facem pregatiri online dimineață pe whatsapp și după amiază pe zoom.

- Ne-nchinăm Ție Cristoase și Te binecuvântăm!
- Căci prin Sfânta Ta Cruce ai răscumpărat lumea!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro