Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 28 Mai – 4 Iunie 2017

1. Calendarul săptămânii
28 D † DUMINICA a 7-a de peste an; Sf. Gherman, ep.
29 L Sf. Maxim, ep.
30 M Ss. Ferdinand, rege; Ioana d’Arc, fc.
31 M Vizita Sf. Fc. Maria; Sf. Petronela, fc. m.
1 J Sf. Iustin, filozof m. **
2 V Ss. Marcelin şi Petru, m.
3 S Ss. Carol Lwanga şi îns., m. **;
4 D † COBORÂREA DUHULUI SFÂNT (RUSALIILE); Sf. Francisc Caracciolo, pr.

2. Luna mai, luna florilor, este închinată Sfintei Fecioare Maria. La Liturghiile de seară, ne vom ruga împreună Sf. Rozariu și vom cânta litaniile la altarul Maicii Domnului. Vom încorona luna Mai, Miercuri, în sărbătoarea Vizita Sfintei Fecioare Maria la verișoara sa, Elisabeta.

3. Marți, 14 martie a.c., am început Trezena (cele 13 Marți) de rugăciuni la Sf. Anton de Padova, patronul bisericii noastre. Urmează Marțea a XII-a.

4. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohia noastră. Seara, la sfârșitul Sf. Liturghiei, vom face Adorație la Preasfântul Sacrament. Vă așteptăm cu drag!

5. Toți copiii sunt așteptați după Sf. Liturghie pentru pregătirea catehetică la sala de cateheză. Copiii de la Prima Sfântă Împărtășanie sunt așteptați în Biserică. Duminica viitoare un grup de copii din parohia noastră vor primi Prima Sfântă Împărtășanie. Vă invităm să-i însoțim cu rugăciunea și cu prezența noastră la această sărbătoare unică.


CRISTOS S-A ÎNĂLȚAT! ADEVĂRAT S-A ÎNĂLȚAT!

Categories: Anunturi, Sf Anton