Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 29 Aprilie – 6 Mai 2018


1. Calendarul săptămânii
29 D † DUMINICA a 5-a a Paştelui; Sf. Ecaterina din Siena, fc. înv., patroană a Europei
30 L Ss. Pius al V-lea, pp. *; Iosif Cottolengo, pr.; Sofia, fc. m.,
1 M Ss. Iosif Muncitorul *; Ieremia, profet
2 M Ss. Atanasie, ep. înv. **; Antonin din Florenţa, ep.
3 J SS. FILIP ŞI IACOB, ap.
4 V Sf. Florian, m.
5 S Ss. Angelo, călug. m.; Gottard, ep.
6 D † DUMINICA a 6-a a Paştelui; Ss. Benedicta, fc.; Petru Nolasco, călug.

2. MARȚI, 20 Martie 2018, am început trezena la Sf. Anton de Padova, sfântul minunilor și patronul Bisericii noastre: urmează Marțea a VII-a.

3. Luna Mai, luna florilor, este închinată Sfintei Fecioare Maria. Înainte de Sfintele Liturghii de seară, ne vom ruga împreună Sfântul Rozariu și vom cânta litaniile la altarul Maicii Domnului. Vă așteptăm cu drag la această devoțiune populară.

4. La ieșirea din Biserică găsiți revista Masagerul Sf. Anton și de asemenea Declarația 230 prin care puteți dona pana la 2% din impozitul anual pe venit. Mulțumim tuturor celor care ajută și pe această cale parohia noastră.

5. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri, vom vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohia noastră, iar seara după Sf. Liyurghie de la orele 18.00 vom face Adorație euharistică în fața Preasfântului Sacrament.

6. Sâmbată, 5 Mai 2018, la orele 15.00 copii de la Mir vor face pregatire la sala de cateheza. Imediat Sf. Liturghie de la orele 10.30 copiii de la Prima Sf. Impartăsanie sunt așteptați la sala de cateheză.

Cristos a înviat!

Categories: Anunturi, Sf Anton