Săptămâna, 29 Ianuarie – 5 Februarie 2023

1. Calendarul săptămânii

29 D † DUMINICA a 4-a de peste an; Sf. Valeriu, ep.
30 L Sf. Martina, m.
31 M Ss. Ioan Bosco, pr. **; Marcela, văduvă
1 M Sf. Veridiana, fc.
2 J ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI; Sf. Ioana
3 V Ss. Blaziu, ep. m. *; Oscar, ep. *; Simeon Bătrânul
4 S Sf. Gilbert, pr.
5 D † DUMINICA a 5-a de peste an; Sf. Agata, fc. m.

2. La ieșirea din Biserică găsiți revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton, pe care vi le recomandăm.

3. Joi, 2 Februarie, celebrăm sărbătoarea ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI. Vom celebra două Sfinte Liturghii la orele 10:30 și 18:00. La ambele Liturghii vom sfinți lumânările.

4. Vineri, 3 Februarie, în comemorarea liturgică a Sf. Blaziu, episcop martir, vom celebra Sf. Liturghie la orele 18:00 și vom oferi și binecuvântarea Sf. Blaziu cu lumânările sfințite pentru a fi păziți de bolile de gât și de orice boală.

5. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Voi vizita bolnavii și personanele în vârstă pentru Spovadă și Sf. Împărtășanie. Vineri de la orele 17.00-18:00 vom face adorație euharistică în fața Preasfântului Sacrament.

6. Redirecționează 3.5% din impozitul tău către Parohia și Biserica ta Sf. Anton de Padova. Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de ajutor în plus bisericii tale. Într-o perioadă în care fiecare dintre noi e mai atent la cum își gestionează banii, să redirecționezi 3,5% din impozitul anual pe venit poate deveni mai important ca oricând pentru Biserică. Completând formularul 230 fie fizic și adus la Parohie (până la data de 15 mai), fie prin aplicația pusă la dispoziție de Parohie: https://redirectioneazaimpozit.ro/parohiasfantoncolentina sau scanând codul QR pe care îl găsiti pe flyerele de la intrare în Biserică, permiți redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Mulțumim frumos și vă asigurăm de rugăciunile noastre! Sfântul Anton de Padova să vă mijlocească tot harul și ajutorul de care aveți mai mare nevoie!

7. Continuăm programul de binecuvântare a caselor sau sfințirea locuințelor cu reprogramările. "Pace acestei case!" (Luca 10,5); Credincioșii care nu sunt înscriși în parohie sau care și-au schimbat locuința sunt rugați să anunțe la biroul parohial. Cei care nu pot în ziua programată sau doresc numai după o anumită oră sunt rugaţi să anunțe și să se reprogrameze. Sfințirea casei nu este legată de plata cultului sau a simbriei, aceasta poate fi oferită oricând în timpul anului la Biserică sau direct în contul parohiei. Cultul sau simbria în Arhidieceză este de 1% din venitul total al familiei pe un an. Saptamana aceasta va fi cu reprogramări.

Parohia Romano-Catolica Sf. Anton Colentina
IBAN RO95CECEB21036RON0355787
Cont deschis la CEC BANK, Sos. PANTELIMON, NR. 287, BL. 10, SECTOR 2, BUCUREȘTI;COD BIC CECEROBU, Valuta RON

Vă mulțumim și Dumnezeu să vă răsplătească!

Lăudat să fie Isus Cristos!


Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro