Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 29 Mai – 5 Iunie 2016

1. Calendarul Săptămânii:
29 D † DUMINICA a 9-a de peste an; Sf. Maxim, ep.
30 L Ss. Ferdinand, rege; Ioana d’Arc, fc.
31 M Vizita Sf. Fc. Maria; Sf. Petronela, fc. m.
1 M Sf. Iustin, filozof m. **
2 J Ss. Marcelin şi Petru, m.
3 V † PREASFÂNTA INIMĂ A LUI ISUS; Ss. Carol Lwanga şi îns., m. **;
4 S Inima Neprihănită a Mariei**; Sf. Francisc Caracciolo, pr.
5 D † DUMINICA a 10-a de peste an; Sf. Bonifaciu, ep. m. **

2. Duminică, 29 mai, va avea loc Procesiunea cu Preasfântul Sacrament, pe străzile București-lui. Procesiunea va începe la Biserica Italiană, la ora 16.00 şi se va încheia la Catedrala Sf. Iosif” unde se va celebra Sfânta Liturghie Solemnă prezidată de Arhiepiscopul Mitropolit Ioan Robu.
- Credincioşii, sunt rugați, să fie prezenţi în faţa Bisericii Italiene la ora 15.45.
- Ministranţii să fie prezenţi la ora 15.30 la Biserica Italiană cu hăinuţele de ministrant.
- Copiii care au primit Prima Sfântă Împărtăşanie sau Sacramentul Sfântului Mir, fie anul acesta, fie anii trecuţi, să fie îmbrăcați în „alb” şi să fie prezenți la ora 15.30 în faţa Bisericii Italiene. A nu se uita coşuleţul cu petale de flori pentru Preasfântul Sacrament!

3. Marți, 31 Mai, este sărbătoarea Vizita Sfintei Fecioare Maria și a 12-a zi de Marți din cadrul Trezenei la Sf. Anton de Padova, patronul bisericii noastre.

4. Săptămâna aceasta avem Prima Vineri și Prima Sâmbătă din lună, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Mariei. Vineri în sărbătoarea Preasfintei Inimi a lui Isus vom vizita bolnavii pentru Spovadă și Împărtășanie, iar seara la sfârșitul Sf. Liturghii vom face Adorație Euharistică și ne vom ruga în mod deosebit pentru preoți și sfințirea lor.

5. Sâmbătă este Inima Neprihănită a Mariei. Seara înainte de Sfânta Liturghie la sfârșitul Sf. Rozariu vom cânta litania la Maica Domnului.

6. După Sf. Liturghie copiii de la Prima Sf. Împărtășanie sunt așteptați la sala de cateheză. Duminică viitoare un grup de copii din parohia noastră vor face Prima Sf. Împărtășanie.

Lăudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Sf Anton