Săptămâna: 3 - 10 Mai 2020

1. Calendarul săptămânii
3 D † DUMINICA a 4-a a Paştelui; Ss. Filip şi Iacob, ap.
4 L Sf. Florian, m.
5 M Ss. Angelo, călug. m.; Gottard, ep.
6 M Ss. Benedicta, fc.; Petru Nolasco, călug.
7 J Ss. Roza Venerini, călug.; Ghizela, regină; Anton Pecerski, pustnic, LP
8 V Fer. Ieremia Valahul, călug. **; Sf. Victor, m.
9 S Ss. Isaia, profet; Pahomie, pustnic
10 D † DUMINICA a 5-a a Paştelui; Fer. Ivan Merz, laic

2. Coroana Rozariului împotriva Coronavirusului: În această perioadă de mare încercare pentru noi toți datorită epidemiei de Coronavirus ne rugăm în fiecare zi în biserica noastră Coronița Milostivirii divine și Sf. Rozariu la orele 15:00 și transmitem live pe pagina de facebook a parohiei noastre (https://www.facebook.com/sfAntonColentina/). Vă invităm pe toți să vă uniți de acasă cu noi în rugăciune pentru a implora ajutorul și milostivirea divină.

3. Luna Mai, luna florilor, este închinată Sfintei Fecioare Maria. În fiecare seară, înainte de Sfintele Liturghii ne rugăm și cântăm litaniile la altarul Maicii Domnului.

4. Pregătirea copiilor pentru Prima Sf. Împărtășanie în această perioadă va fi online.

5. Marți, 17 Martie 2020, am început Trezena sau cele 13 Marți de rugăciuni la Sf. Anton de Padova, sfântul minunilor și patronul Bisericii noastre. Urmează Marțea a VIII-a.

6. La intrarea în Biserică găsiți Declarația 230 prin care puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul anual pe venit. Mulțumim tuturor celor care ajută și pe această cale parohia.

7. În această perioadă de dificiliă datorită epidemiei de Coronavirus transmitem live pe pagina de facebook a parohiei noastre Sf. Liturghii și devotiunile din Biserica noastră. Programul liturgic parohial este neschimbat. (https://www.facebook.com/sfAntonColentina/).


Cristos a inviat! Adevarat a inviat!


Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro