Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115, Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785;www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 3 - 10 Martie 2019

1. Calendarul Săptămânii:
3 D † DUMINICA a 8-a de peste an; Ss. Cunegunda, împ.; Marin, ostaş m.
4 L Sf. Cazimir, rege *
5 M Ss. Luciu I, pp.; Teofil, ep; Adrian din Cezareea, m.
6 M MIERCUREA CENUŞII (post şi ab.) Sf. Coletta, fc.; Fer. Roza din Viterbo, fc.
7 J Ss. Perpetua şi Felicitas, m. *
8 V Sf. Ioan al lui Dumnezeu, călug. *
9 S Ss. Francisca Romana, călug. *; Dominic Savio; 40 de soldaţi, m.
10 D † DUMINICA 1 din Post; Sf. Simpliciu, pp.

2. După Sf. Liturghie toți elevii sunt așteptați la sala de cateheză, adolescenții și tinerii sunt așteptați la capela Bisericii.

3. Miercuri, 6 Martie 2019, este Miercurea Cenușii, zi de post și abstinență, ziua în care începem Postul Mare. La Sfânta Liturghie de la orele 18.00 vom primi cenusa binecuvantată pe capetele noastre în semn de pocăință. La sfârșitul Sfintei Liturghii ne vom ruga Calea Sfintei Cruci.

4. În timpul Postului mare în Biserica noastră ne rugăm Calea Sfintei Cruci în zilele de Miercuri și Vineri, la sfârșitul Sfintei Liturghii de la orele 18:00. Vă învităm să ne rugăm împreună în Biserica noastră și să parcurgem în aceste zile de har ale Postului Mare drumul pătimirilor Mântuitorului nostru Isus Cristos.

5. La ieșirea din Biserică găsiți revista Actualitatea creștină, Cutia speranței prin care ajutăm misiunea Arhidiecezei din Kenia și de asemenea Declarația 230 prin care puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 2% din impozitul anual pe venit. Mulțumim tuturor celor care ajută și pe această cale parohia noastră.

Lăudat să fie Isus Cristos!