Săptămâna: 3 – 10 Noiembrie 2019

1. Calendarul Săptămânii:
3 D † DUMINICA a 31-a de peste an; Ss. Martin de Porres, călug.; Silvia, mama
4 L Ss. Carol Borromeu, ep. **; Felix de Valois, pustnic
5 M Sf. Grigore Lakota, ep. m.
6 M Sf. Leonard, pustnic
7 J Sf. Villibrord, ep.
8 V Sf. Adeodat, pp.; Fer. Ioan Duns Scotus, pr.
9 S SFINŢIREA BAZILICII DIN LATERAN
10 D † DUMINICA a 32-a de peste an; Ss. Leon cel Mare, pp. înv.; Oreste, m

2. Duminică, 3 Noiembrie 2019 la orele 10:30 Sf. Liturghie cu Requiem. După Sf. Liturghie de la orele 10:30 vom organiza pomana parohială pentru toți răposații. Pentru bolnavii și persoanele în vârstă din parohie le-am împărțit pachete cu alimente. Multumesc tuturor pentru participare și colaborare.

3. Am început Novena la Sf. Anton de Padova, Sfântul minunilor, patronul Bisericii noastre. Pentru a urma novena sau cele 9 Marti de rugăciuni la Sf. Anton se recomandă participarea la Sf. Liturghii, Spovada și Sf. Împărtășanie, dacă este posibil, și un mic post sau o mică jertfă. Conform tradiției cinstitorii Sf. Anton aduc la Biserică pâine, care va fi binecuvântată și apoi împărțită tuturor, în special celor săraci. Urmează Marțea a VIII-a.

4. Marti, 5 Noiembrie 2019, voi vizita bolnavii și persoanele în vârstă din parohie pentru Spovadă și Sf. Împărtășanie.

5. Miercuri 6 Noiembrie a.c., la orele 10:30, IPS Ioan Robu își va serba ziua de naștere (75 de ani), celebrând o Sf. Liturghie în Catedrala Sf. Iosif. Suntem invitați să participăm cu toții la acest moment de comuniune al Bisericii noastre locale.

6. “Dragi tineri, Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului vă invită să fiți parte activă din proiectul formativ «Școala de voluntariat». Au început deja înscrierile care vor fi posibile până pe data de 9 noiembrie 2019. Locația: Ciofliceni; Limitele de vârstă: 16-30 ani; taxa de participare: 100 RON. Modalitatea de înscriere o veți găsi pe afișul evenimentului. Organizatorii promit o experiență deosebită la finalul căreia vă veți convinge că voluntariatul nu înseamnă o acțiune gratuită, dar o experiență constructivă care vă poate aduce «o inimă mai bună» și nu numai. Sunteți așteptați cu drag!”

7. Ia si citeste! Asa cum odinioară Sf. Augustin a ascultat de inspiratiile Duhului Sfant si s-a apropiat de cuvantul lui Dumnezeu, de Sf. Scriptură, tot astfel vă indemnăm ca la ieșirea din biserică să împrumutați o carte din biblioteca parohiei noastre.

8. Cristian Benchea, kinetoterapeut de profesie, oferă copiilor școlari și tinerilor posibilitatea de a trata afecțiuni ale coloanei vertebrale. În acest sens, dorim să organizăm un training postural celor care consideră că acest gen de informație le este de folos.


Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115, Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785;www.parohiasfanton.ro