Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 4 – 11 Decembrie 2016

1. Calendarul Săptămânii:
4 D † DUMINICA a 2-a din Advent; Ss. Ioan Damaschin, pr. înv. *; Varvara, fc. m.; Ioan Calabria, pr.
L Sf. Sava, abate
6 M Sf. Nicolae, ep. *
7 M Ss. Ambroziu, ep. înv. **; Maria Giussepa Rosselo, călug.
8 J † NEPRIHĂNITA ZĂMISLIRE; Sf. Narcisa, fc.
9 V Sf. Juan Diego Cuahtlatoatzin
10 S Fer. Anton Durcovici ep.m.**; Ss. Eulalia, fc. m.; Maur, m.
11 D † DUMINICA a 3-a din Advent; Sf. Damasus I, pp. *

2. Joi, 8 decembrie este NEPRIHĂNITA ZĂMISLIRE a Sfintei Fecioare Maria, sărbătoare de poruncă. În Biserica noastră vom celebra două Sfinte Liturghii: la orele 10.30 și 18.00.

3. Duminică, 9 octombrie 2016, în parohia noastră a fost lansată pușculița misionară prin care credincioșii au fost invitați să adune mărunțișul (monedele) ca să facem o bucurie de sărbătorile Crăciunului copiilor din Misiunea Arhidiecezei Romano-Catolice de București din Kenia, Sololo. Pușculițele misionare (borcanele cu monede) pot fi aduse la parohie până Duminică, 11 Decembrie 2016, inclusiv.

4. În timpul Adventului, copiii și tinerii parohiei și toți cei de bunăvoință sunt invitați să participe la Atelierul lui Moș Crăciun care va avea loc la sala de cateheză a parohiei noastre. Urmează al III-lea atelier, Sâmbătă, 10 Decembrie începând cu orele: 15.00. Ofertele de la expoziția cu vânzare vor fi utilizate pentru a pregăti un dar de Crăciun bolnavilor și persoanelor în vârstă din parohia noastră. Vă așteptăm cu mare drag!

5. La ieșirea din biserică găsiți revistele și calendare bisericești pentru anul 2017.

6. Duminică, 3.12.2016, la finalul Sf. Liturghii de la orele 10.30, ne vom lua rămas bun de la fratele Paul Eaton care a fost ales Superiorul General al Congregației Frații Misionari ai Carității. Mulțumim din inima Fr. Paul pentru exemplul de slujire generoasă și fidelitate în mărturisirea iubirii lui Dumnezeu față de cei mai săraci oferit aici la noi. Mulțumim frumos pentru tot binele făcut in mijlocul nostru, atât în parohie cât și în orașul nostru. Vă asigurăm de rugăciunea noastră și vă dorim să fiți binecuvântat în toată activitatea pe care o veți desfășura de acum înainte în misiunea de superior general. "All for Jesus. Small things with great love" (Totul pentru Isus. Lucruri mici cu iubire mare).

Lăudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Sf Anton