Săptămâna: 5 -12 Iulie 2020

1. Calendarul săptămânii
5 D † DUMINICA a 14-a de peste an Sf. Anton M. Zaccaria, pr.,
6 L Sf. Maria Goretti, fc. m. *
7 M Fer. Benedict al XI-lea, pp.
8 M Ss. Aquila şi Priscilla, soţi m.
9 J Ss. Augustin Zhao Rong, pr. şi 119 îns., m. *; Veronica Giuliani, fc.
10 V Sf. Victoria, m.
11 S SS. BENEDICT, abate, patron al Europei; Olga, regină
12 D † DUMINICA a 15-a de peste an; Sf. Ioan Gualberto, abate; Fer. David, m.

2. Duminica 5 Iulie, toți adolescenții și tinerii sunt invitați să participe la o Sfântă Liturghie prin care să marcăm încheierea Anului Pastoral 2019-2020. Scopul acestui moment de comuniune și de rugăciune poate fi divers: recunoștință pentru absolvirea anului școlar/universitar, mulțumire pentru ajutorul primit la examenele finale și invocarea binecuvântării divine în vederea unei vacanțe reușite. Sfânta Liturghie va avea loc la orele 10.30. Dacă condițiile sociale o vor permite, noul An Pastoral va începe pe Sâmbătă, 3 Octombrie 2020.

3. Coroana Rozariului împotriva Coronavirusului: În această perioadă încercare pentru noi toți datorită epidemiei de Coronavirus ne rugăm în fiecare zi în biserica noastră Coronița Milostivirii divine și litania lauretană la orele 15:00 și transmitem live pe pagina de facebook a parohiei (https://www.facebook.com/sfAntonColentina/). Vă invităm pe toți să vă uniți cu noi în rugăciune pentru a implora ajutorul și milostivirea divină.

4. La intrarea în Biserică găsiți revistele Actualitatea Creștină și Mesagerul Sf. Anton pe care vi le recomandăm.

5. Din data de 15 Mai se poate veni la Biserică și participa la Sfintele Liturghii, dar trebuie să se respecte precauțiile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. La Sf. Liturghii care se celebrează în aer liber se cere menținerea distanței de 1,5 m între persoane; pentru participarea la Sfintele Liturghii în Biserică, se cere menținerea distanței de 2 m între persoane și purtarea măștii.

Laudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro