Săptămâna: 8 - 15 Decembrie 2019

1. Calendarul Săptămânii:
8 D † DUMINICA a 2-a din Advent; Sf. Narcisa, fc.
9 L † NEPRIHĂNITA ZĂMISLIRE; Sf. Juan Diego Cuahtlatoatzin
10 M Fer. Anton Durcovici, ep. m. **; Ss. Eulalia, fc. m.; Maur, m.
11 M Sf. Damasus I, pp. *
12 J Ss. Fc. Maria de la Guadalupe *; Epimah şi Alexandru, m.
13 V Ss. Lucia, fc. m. **; Otilia, călug.
14 S Sf. Ioan al Crucii, pr. înv. **
15 D † DUMINICA a 3-a din Advent; Sf. Virginia, văduvă

2. Duminica, 8 decembrie, IPS Ioan Robu împlineste 35 de ani de episcopat, iar PS Cornel Damian 16 ani de la consacrarea episcopală. Suntem invitați sa participăm la Sf. Liturghie care va avea loc pe 8 decembrie la 10:30 în Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti și să-i însoțim pe episcopii nostri la acest ceas aniversar.

3. Luni, 9 Decembrie, celebrăm Neprihănita Zămislire a Sfintei Fecioare Maria, sărbătoare de poruncă. În Biserica noastră celebrăm două Sf. Loturghii la orele 10:30 și 18:00.

4. În timpul Adventului, timp de pregătire pentru sărbătoarea Crăciunului, toți copiii, adolescenții și tinerii parohiei, precum și toți cei de bunăvoință sunt invitați să participe la Atelierul lui Moș Crăciun. Atelierul va avea loc Sâmbăta în sala de cateheză a parohiei noastre. Activitatea comună și voluntară are scop caritabil, iar lucrurile manuale si frumoase pe care le vom face împreună ne vor ajuta să ne pregătim și mai bine pentru a celebra cu mai multă iubire sărbătoarea Crăciunului.

Programul Atelierului 2019:
- Sâmbătă, 7 Decembrie, orele 15:00
- Sâmbătă, 14 Decembrie, orele 15:00
- Sâmbătă, 21 Decembrie, orele 15:00

- Duminica după Sf. Liturghii de la 10:30 și 18:00: Expoziție cu vânzare; Ofertele sunt destinate pregătirii unui dar de Crăciun pentru cei săraci, bolnavi și în vârstă din parohia noastră. Vă așteptăm cu mare drag!

5. Ia si citeste! Asa cum odinioară Sf. Augustin a ascultat de inspiratiile Duhului Sfant si s-a apropiat de cuvântul lui Dumnezeu sau Sf. Scriptură, tot astfel vă indemnăm să împrumutați o carte din biblioteca parohiei, mai ales pentru o lectură spirituală.

6. La ieșirea din Biserică găsiți calendare bisericești pentru 2020 și revistele Actualitatea creștină și Mesagerul Sf. Anton, pe care vi le recomandăm.

7. După Sf. Liturghie adolescenții, tinerii și coriștii sunt așteptați la repetiții în vederea concertului de colinde, copiii sunt așteptați la sala de cateheza pentru o scurtă pregătire religioasă.


Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115, Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro