Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115;
RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 8 – 15 februarie 2015

1. Calendarul Săptămânii:
08 D + DUMINICA 5 d.p.a.; Sf. Ieronim Emiliani, clg.; Iosefina Bakhita, fc.
09 L Sf. Apolonia, fc. m.
10 M Sf. Scolastica, fc.**
11 M Sf. Fecioară Maria de la Lourdes*
12 J Ss. Martiri din Abitinia
13 V Sf. Martinian, pustnic
14 S SS. CIRIL, CLG. ȘI METODIU, EP., PATRONI AI EUROPEI; Valentin, pr. m.
15 D † DUMINICA a 6-a de peste an; Sf. Claudiu de la Colombière, pr.

2. Duminică, 8 februarie, în comemorarea Sfintei Iosefina Bakhita celebrăm și Ziua Internaţională de Rugăciune împotriva Traficului de Persoane. Ne vom ruga atât pentru victimele actuale cât și pentru încetarea acestui flagel al sclaviei. La ieșirea din Biserică găsiți pliante cu mai multe informații în acest sens.

3. Miercuri, 11 februarie, în Sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria de la Lourdes, celebrăm și a XXIII-a Zi Mondială a Bolnavului 2015 "Eram ochi pentru cel orb şi picioare pentru cel şchiop" (Iob 29,15). La Sf. Liturghie de la ora 18.00 vom oferi Sacramentul Maslului (Ungerea Bolnavilor) pentru cei bolnavi.

4. La ieșirea din Biserică puteți procura revista Actualitatea Creștină.

5. Puteți susține parohia noastră prin direcționarea a 2% din impozitul anual pe venit. Trebuie doar să completați Declarația 230: datele de identificare a contribuabilului și să semnați în partea de jos, la semnătura contribuabilului. Mulțumim tuturor celor care se implică și ajută și pe această cale parohia noastră.

6. După binecuvântarea finală de la Sf. Liturghie 10.30, toate familiile sunt așteptate în Biserică pentru cateheza despre Vocaţia şi misiunea familiei în Biserică şi în lume. Vom căuta totodată să răspundem la întrebările lansate cu Relatio Synodi, documentul final de la lucrările sinodale pentru familie din octombrie 2014.

LĂUDAT SĂ FIE ISUS CRISTOS!

Categories: Anunturi, Sf Anton