Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; RO - 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro

Săptămâna: 8 – 15 Mai 2016

1. Calendarul Săptămânii:
8 D † DUMINICA a 7-a a Paştelui; Fer. Ieremia Valahul călug.**; Sf. Victor, m.
9 L Ss. Isaia, profet; Pahomie, pustnic
10 M Fer. Ivan Merz, laic
11 M Sf. Mamert, ep.
12 J Ss. Nereu și Ahile, m.; Pancrațiu, m.
13 V Sf. Fc. Maria de la Fatima *
14 S SF. MATIA, ap.
15 D † COBORÂREA SF. DUH (RUSALIILE); Sf. Isidor Plugarul

2. Colecta de Duminica 8 mai este pentru Mass-media catolică. În această zi se celebrează a 50 Zi Mondială a Comunicațiilor Sociale în Biserica Catolică. Tema acestui an este Comunicare și milostivire: o întâlnire rodnică.

3. Marți, 10 Mai, este a noua zi de Marți din cadrul Trezenei (13 Marți de rugăciune) la Sf. Anton de Padova, patronul Bisericii noastre.

4. Luna Mai este luna florilor și totodată luna închinată în mod deosebit Preasfintei Fecioare Maria. În fiecare seară înainte de Sfintele Liturghii ne vom ruga Rozariul și vom cânta litaniile la Maica Domnului. Vă așteptăm cu mare drag ca să ne rugăm împreună Maicii Milostivirii.

5. Sâmbătă, 14 Mai 2016, după Sf. Liturghie de la orele 18.00 în biserica noastră vom face o veghe de Rusalii în fața Preasfântului Sacrament. La această veghe sunt invitați copiii, adolescenții și tinerii, călugării și călugărițele, precum și toți credincioșii parohiei. Adorația va cuprinde momente de tăcere, rugăciuni și cântece.

6. Puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 2% din impozitul anual pe venit. Trebuie doar să completați Declarația 230 cu datele de identificare a contribuabilului și semnătura în partea de jos. Mulțumim tuturor celor care ajută și pe această cale parohia noastră.

7. După Sf. Liturghie toți elevii parohiei sunt așteptați la sala de cateheză pentru pregătirea religioasă. Copiii de la Prima Sf. Împărtășanie sunt așteptați la capela Bisericii.

Cristos s-a înălțat!

Categories: Anunturi, Sf Anton