Săptămâna:  8 – 15 Septembrie 2019

 

  1. Calendarul Săptămânii:

8 D DUMINICA a 23-a de peste an; Naşterea Sfintei Fecioare Maria; Sf. Toma din Villanova, ep.

9 L Sf. Petru Claver, pr. *

10 M Sf. Nicolae din Tolentino, pr.

11 M Ss. Prot şi Iacint, fraţi m.

12 J Preasf. Nume al Mariei *

13 V Sf. Ioan Gură de Aur, ep. înv. **

14 S ÎNĂLŢAREA SFINTEI CRUCI

15 D DUMINICA a 24-a de peste an; Sf. Fecioară Maria Îndurerată

 

  1. Duminică, 8 Septembrie, toți elevii din parohia noastră sunt așteptați la Biserică pentru a primi binecuvântarea la început de an școlar.
  • În timpul anului scolar cateheza și ora de religie se vor desfășura în parohia noastră după următorul program: Duminica după Sf. Liturghie de la 10.30, elevii din clasele I-VIII (pe două grupe: clasele I-IV și V-VIII);
  • cateheza tinerilor: pentru toți elevii din clasele IX- XII și pentru orice tânăr de bunăvoință.

 

  1. Duminică, 8 Septembrie, între orele 16.00-18.00, în Biserică, vom face Adorație euharistică în fața Preasfântului Sacrament. După Sf. Liturghie de la orele 18.00, în Biserica va avea loc Recitalul de orgă Ave Maria” susținut de dna Izabela Bonciocat.

 

  1. Am început încrierea copiilor pentru Prima Sfântă Impărtășanie.

 

  1. Sâmbătă, 14 Septembrie, în sărbătparea ÎNĂLŢAREA SFINTEI CRUCI, în Biserica noastră vom celebra două Sfinte Liturghii la orele 10.30 și 18.00. La orele 11.00 va avea loc Sf. Liturghie de hram Biserica Sfanta Cruce.

 

  1. La ieșirea din Biserică găsiți revistele Actualitatea Creștină.

 

  1. Ia si citeste! Asa cum odinioară Sf. Augustin a ascultat de inspiratiile Duhului Sfant si s-a apropiat de cuvantul lui Dumnezeu, de Sf. Scriptură, tot astfel vă indemnăm ca la ieșirea din biserică să luați o carte din biblioteca parohiei noastre.

 8. Marți 17 Septembrie, începem Novena la Sf. Anton de Padova, Sfântul minunilor, patronul Bisericii noastre. Pentru a urma novena sau cele 9 Marti de rugăciuni la Sf. Anton se recomandă participarea la Sf. Liturghii, Spovada și Sf. Împărtășanie, dacă este posibil, și un mic post sau o mică jertfă. Conform tradiției cinstitorii Sf. Anton aduc la Biserică pâine, care va fi binecuvântată și apoi împărțită tuturor, în special celor săraci. Sf. Antoane de Padova, roagă-te pentru noi!

Lăudat să fie Isus Cristos!

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București

Parohia Sfântul Anton – Colentina

Str. Magnoliei, Nr. 113-115, Bucureşti, Sector 2;

Tel/Fax. 021/2410785;www.parohiasfanton.ro

Categories: Anunturi, Sf Anton, Stiri