Săptămâna: 9 -16 februarie 2014

1. Calendarul săptămânii

10 L Sf. Scolastica, fc.

11 M Sf. Fc. Maria de la Lourdes *

12 M Ss. Martiri din Abitina

13 J Sf. Martinian, pustnic

14 V Ss. Ciril, călug. și Metodiu, Ep., patroni ai Europei; Valentin, pr. m.

15 S Sf. Claudiu de la Colombière, pr.

16 D † DUMINICA a 6-a de peste an; Ss. Pamfil și îns., m.

2. Marţi, 11 februarie 2014, va avea lor Întâlnirea cadrelor medicale catolice cu Es Cornel DAMIAN, Episcop Auxiliar de Bucureşti; Programul întâlnirii: ora 17.00 Sf. Liturghie în Catedrala Sf. Iosif; ora 17.45 - Întâlnire în Auditorium Maximum - Institutul Teologic Romano-Catolic din Bucureşti, Str. G-ral Berthelot, nr. 19. În cadrul întâlnirii va fi lansată “Carta lucrătorilor sanitari”

3. Sambătă, 15 februarie 2014 se împlinesc 130 de ani de la consacrarea Catedralei Sf. Iosif. Cu această ocazie, la orele 10.30 se va celebra Sf. Liturghie solemnă prezidată de catre IPS Ioan Robu. Imediat dupa Sf. Liturghie va fi o prezentare succinta a Catedralei facută de d-na Tereza Sinigalia, cercetator si doctor in istoria artei. Toți (copii, tineri și adulti) suntem invitați la aceasta celebrare solemnă a unitatii Arhiepiscopiei noastre. “Catedrala, pentru orice comunitate, este Mama tuturor bisericilor și centrul de comuniune și de unitate a preotilor și credinciosilor care formează respectiva comunitate; în cazul nostru, Arhidieceza romano-catolica de Bucuresti” - IPS Ioan Robu (predica din 12 iulie 2009).

4. Am început înscrierea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie.

5. Cei care doresc să direcționeze 2% din impozitul anual către Parohia noastră, sunt rugați să ia Declarația 230, să o completeze, să o semneze și să o aducă la biroul parohial. Vă mulțumim!

6. Sâmbătă, 15 februarie, ora 15.00, la sala de cateheză va avea loc pregătirea pentru Sf. Mir. De la ora 16.10 are loc cateheza tinerilor. 

7. Dorim să pregătim un cor al tinerilor din parohia noastră. În acest sens invităm adolescenții și tinerii să participe la repețitiile pe care le vom începe din această Duminică. Multumesc anticipat pentru colaborare.

Săptămână binecuvântată cu pace și har!

Pr. Paroh Andrei Ciprian

Lăudat să fie Isus Cristos!

Categories: Anunturi, Stiri