Duminică, 4 septembrie 2022, invităm toți copiii într-un mod deosebit la Sf. Liturghie de la orele 10:30 pentru a primi binecuvântarea la început de an școlar. Îi rugăm pe copii să poarte cu ei Duminică și ghiozdanele pentru această binecuvântare!

Cateheza copiilor și a tinerilor:

"Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci împărăţia cerurilor este a acelora care sunt ca ei". (Mt 19,14)

Iubiți părinţi şi bunici,
Dragi copii și tineri,

Conştienţi de rolul de neînlocuit al educaţiei religioase în formarea conştiinţei copiilor şi tinerilor, precum şi de contribuţia pe care o aduce, mai ales în cunoașterea și alegerea drumului adevărat în viață, vă invitam să participați la săptămânal la ora de religie și cateheza destinate vouă.

Un copil catehizat e un copil mai pregătit pentru viață.

Un tânăr catehizat e un tânăr capabil să discearnă și să aleagă mai bine ceea ce îl ajută în viitorul pe care-l visează.

Dragi părinți, dragi bunici, vă invităm ca împreună să ne îndeplinim datoria de a transmite copiilor o educaţie religioasă adecvată în confesiunea proprie pentru un bine personal, familial cât și comunitar.

Catehezele vor avea loc Duminica după Sf. Liturghie de la orele 10:30 pe grupe și cu participarea mai multor cateheți din parohie!

Cateheza duminicală tine și locul Orei de religie în situația în care nu se poate asigura la școală ora de religie în confesiunea proprie. Fiecare copil are dreptul de a fi educat religios în confesiunea proprie. 

Mulțumim anticipat tuturor pentru disponibilitate și colaborare!

Pr. paroh Ciprian ANDREI