Dragi prieteni și iubiți credincioși,

Completarea Declarației 230 pentru anul fiscal 2020 poate fi făcută de toți cei care au lucrat anul trecut și astfel puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul anual pe venit. Trebuie să completați declarația doar cu datele de identificare a contribuabilului și să semnați în partea de jos. Apoi, vă rugăm să aduceți sau să trimiteți declarația la biserică (Parohia Sfântul Anton - Colentina, Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2) pentru că ne vom ocupa noi de depunearea lor la ANAF. 

Completarea Declarației 230 vă oferă posibilitatea de a face un bine (gratuit - practic nu va costă nimic) chiar Bisericii noastre Sf. Anton de Padova și cultului nostru catolic și totodată șansa de a-i putea ajuta împreună pe cei care-i cunoaște și-i ajută în mod constant parohia noastră. Pâinea săracului este de fapt pâinea Sf. Anton de Padova pe care o binecuvântăm în fiecare zi de Marți și o împărțim toturor în special celor săraci. Este un mic proiect de a ajuta pe semenii noștri care sunt în nevoie și le stăm alături în numele lui Cristos și al Evangheliei Sale.   

Vă asigur de rugăciunile mele mai ales în fiecare zi de Marți la Sfintele Liturghii și de încredințarea dvs., a familiilor și a celor dragi ai dvs. în rugăciunile pe care le înălțăm mereu bunului Dumnezeu prin mijlocirea Sfântului Anton, patronul Bisericii noastre.   

Mulțumim frumos și Dumnezeu să vă binecuvanteze!

Cu recunostință, 

pr. paroh Ciprian Andrei

Declaratia 230 pt Biserica Sf. Anton 2021

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro