Dragi prieteni și iubiți credincioși, pentru că au mai ramas puține zile pănă la data limita de depunere a Declarației 230 prin care puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul anual pe venit și pentru că venirea la biserică a fost și este încă restrictionată, vă ofer posibilitatea de a face acest bine chiar bisericii noastre dacă nu ați completat anul acesta Declarația 230.

D 230 - Sf. Anton - 2020

Trebuie completate doar datele personale și semnat în partea de jos la semnatură contribuabil sau semnătură împuternicit. Mulțumesc tuturor celor care ajută și pe această cale Parohia Sf. Anton și vă asigur de rugăciunile mele și de implorarea bunului Dumnezeu pentru tot ceea aveți mai mare nevoie in această perioadă și de-a lungul întregii vieți.

Cei care doresc pot trimite declaratia pe următoarele adrese de mail (contact@parohiasfanton.ro; sfantoncolentina@gmail.com; cipandrei@yahoo.com) sau o fotografie pe Whatsapp (0765050310). Noi vom depune declarațiile cu ajutorul unei persoane din parohie care lucrează in Anaf.  Mulțumim frumos!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Sfinte Antoane de Padova, roagă-te pentru noi!

Cu mare recunostintă, 

pr. paroh Ciprian ANDREI

Arhiepiscopia Romano-Catolică de București
Parohia Sfântul Anton de Padova - Colentina
Str. Magnoliei, Nr. 113-115; 022793 - Bucureşti, Sector 2;
Tel/Fax. 021/2410785; www.parohiasfanton.ro